Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Milk and milk products - Sensory analysis - Part 1: General guidance for the recruitment, selection, training and monitoring of assessors.
Automaticky přeložený název:
Mléko a mléčné výrobky - senzorická analýza - Část 1: Všeobecné pokyny pro nábor, výběr, školení a sledování hodnotitelů.
NORMA vydána dne 1.12.2012
Označení normy: DIN ISO 22935-1:2012-12
Datum vydání normy: 1.12.2012
Kód zboží: NS-251214
Počet stran: 27
Přibližná hmotnost: 81 g (0.18 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Řízení pracovních sil
Mléko a mléčné výrobky všeobecně
Smyslová analýza potravin
Milch und Milcherzeugnisse - Sensorische Analyse - Teil 1: Allgemeiner Leitfaden für die Rekrutierung, Auswahl, Schulung und das Monitoring von Prüfpersonen.
NEPLATNÁ
1.6.2014
NEPLATNÁ
1.5.2013
1.5.2013
NEPLATNÁ
1.6.2013
1.3.2013
1.3.2013
Chcete mít jistotu o platnosti užívaných předpisů?
Nabízíme Vám řešení, abyste mohli používat stále platné (aktuální) legislativní předpisy.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 22.11.2024 (Počet položek: 2 206 568)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.