Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Milk and milk products - Sensory analysis - Part 1: General guidance for the recruitment, selection, training and monitoring of assessors.
Automaticky přeložený název:
Mléko a mléčné výrobky - senzorická analýza - Část 1: Všeobecné pokyny pro nábor, výběr, školení a sledování hodnotitelů.
NORMA vydána dne 1.12.2012
Označení normy: DIN ISO 22935-1:2012-12
Datum vydání normy: 1.12.2012
Kód zboží: NS-251214
Počet stran: 27
Přibližná hmotnost: 81 g (0.18 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Řízení pracovních sil
Mléko a mléčné výrobky všeobecně
Smyslová analýza potravin
Milch und Milcherzeugnisse - Sensorische Analyse - Teil 1: Allgemeiner Leitfaden für die Rekrutierung, Auswahl, Schulung und das Monitoring von Prüfpersonen.
NEPLATNÁ
1.6.2014
NEPLATNÁ
1.5.2013
1.5.2013
NEPLATNÁ
1.6.2013
1.3.2013
1.3.2013
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 20.05.2024 (Počet položek: 2 902 264)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.