Norma DIN ISO 22935-3:2012-12 1.12.2012 náhled

DIN ISO 22935-3:2012-12

Milk and milk products - Sensory analysis - Part 3: Guidance on a method for evaluation of compliance with product specifications for sensory properties by scoring.

Automaticky přeložený název:

Mléko a mléčné výrobky - senzorická analýza - Část 3: Návod na způsobu hodnocení souladu se specifikací produktu pro senzorické vlastnosti bodování.



NORMA vydána dne 1.12.2012


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena1 632.60 bez DPH
1 632.60

Informace o normě:

Označení normy: DIN ISO 22935-3:2012-12
Datum vydání normy: 1.12.2012
Kód zboží: NS-251216
Počet stran: 12
Přibližná hmotnost: 36 g (0.08 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN

Anotace textu normy DIN ISO 22935-3:2012-12 :

Milch und Milcherzeugnisse - Sensorische Analyse - Teil 3: Leitfaden für die Beurteilung sensorischer Eigenschaften auf Übereinstimmung mit Produktspezifikationen mittels Punktvergabe.

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.