Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Butter - Determination of moisture, non-fat solids and fat contents - Part 1: Determination of moisture content (Reference method).
Automaticky přeložený název:
Máslo - Stanovení obsahu vody, tukuprosté sušiny a tuku - Část 1: Stanovení obsahu vody (Referenční metoda).
NORMA vydána dne 1.4.2002
Označení normy: DIN EN ISO 3727-1:2002-04
Datum vydání normy: 1.4.2002
Kód zboží: NS-245735
Počet stran: 9
Přibližná hmotnost: 27 g (0.06 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Butter - Bestimmung des Wassergehaltes, der fettfreien Trockenmasse und des Fettgehaltes - Teil 1: Bestimmung des Wassergehaltes (Referenzverfahren).
NEPLATNÁ
1.4.1989
1.11.1990
1.2.2003
NEPLATNÁ
1.12.2002
1.1.2004
1.4.2002
Poslední aktualizace: 08.09.2024 (Počet položek: 2 346 217)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.