Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Determination of the total fat content in butter and fat spreads - Extraction method using supercritical carbon dioxide.
Automaticky přeložený název:
Stanovení celkového obsahu tuku v másle a tukových pomazánek - metoda Extrakce nadkritického oxidu uhličitého.
NORMA vydána dne 1.12.2002
Označení normy: DIN 10480:2002-12
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.12.2002
Kód zboží: NS-182540
Počet stran: 5
Přibližná hmotnost: 15 g (0.03 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Bestimmung des Gesamtfettgehaltes von Butter und anderen Streichfetten - Extraktionsverfahren mit überkritischem Kohlenstoffdioxid.
Poslední aktualizace: 06.06.2025 (Počet položek: 2 203 816)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.