Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Butter - Determination of moisture, non-fat solids and fat contents - Part 2: Determination of non-fat solids content (Reference method).
Automaticky přeložený název:
Máslo - Stanovení obsahu vody, tukuprosté sušiny a tuku - Část 2: Stanovení obsahu tukuprosté sušiny (Referenční metoda).
NORMA vydána dne 1.4.2002
Označení normy: DIN EN ISO 3727-2:2002-04
Datum vydání normy: 1.4.2002
Kód zboží: NS-245736
Počet stran: 10
Přibližná hmotnost: 30 g (0.07 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Butter - Bestimmung des Wassergehaltes, der fettfreien Trockenmasse und des Fettgehaltes - Teil 2: Bestimmung der fettfreien Trockenmasse (Referenzverfahren).
1.8.1985
1.3.1996
1.10.2004
NEPLATNÁ
1.4.1989
1.11.1990
1.2.2003
Poslední aktualizace: 26.12.2025 (Počet položek: 2 253 153)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.