Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Butter, edible oil emulsions and spreadable fats - Determination of fat content (Reference method).
Automaticky přeložený název:
Máslo, emulze jedlých olejů a roztíratelné tuky - Stanovení obsahu tuku (Referenční metoda).
NORMA vydána dne 1.1.2004
Označení normy: DIN EN ISO 17189:2004-01
Datum vydání normy: 1.1.2004
Kód zboží: NS-244311
Počet stran: 16
Přibližná hmotnost: 48 g (0.11 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Butter, Butterfettemulsionen und Streichfette - Bestimmung des Fettgehaltes (Referenzverfahren).
1.8.1985
1.3.1996
1.10.2004
NEPLATNÁ
1.4.1989
1.11.1990
1.2.2003
Poslední aktualizace: 08.09.2024 (Počet položek: 2 346 217)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.