Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Butyrometric determination of fat content of milk and milk products - Part 2: Requirements specific to products.
Automaticky přeložený název:
Butyrometric stanovení obsahu tuku v mléce a mléčných výrobků - Část 2: Zvláštní požadavky na výrobky.
NORMA vydána dne 1.11.2001
Označení normy: DIN 10479-2:2001-11
Datum vydání normy: 1.11.2001
Kód zboží: NS-182529
Počet stran: 10
Přibližná hmotnost: 30 g (0.07 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Butyrometrische Bestimmung des Fettgehaltes von Milch und Milchprodukten - Teil 2: Produktspezifische Anforderungen.
1.12.2008
1.8.2007
1.12.2012
1.12.2012
1.12.2012
NEPLATNÁ
1.9.2007
Poslední aktualizace: 09.03.2025 (Počet položek: 2 231 932)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.