Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Analysis of spices and condiments - Determination of loss in mass of capsicum and allium species and of dried vegetables by vacuum oven drying.
Automaticky přeložený název:
Analýza koření a koření - Stanovení ztráty hmotnosti paprika a Allium druhů a sušené zeleniny vakuové sušárně.
NORMA vydána dne 1.12.2001
Označení normy: DIN 10236:2001-12
Datum vydání normy: 1.12.2001
Kód zboží: NS-182276
Počet stran: 4
Přibližná hmotnost: 12 g (0.03 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Untersuchung von Gewürzen und würzenden Zutaten - Bestimmung des Trocknungsverlustes in Capsicum- und Alliumarten sowie in getrocknetem Gemüse mittels Vakuumtrocknung.
NEPLATNÁ
1.3.2013
1.3.2013
1.3.2013
1.6.2010
1.11.2009
NEPLATNÁ
1.11.2009
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 23.05.2025 (Počet položek: 2 201 776)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.