Norma DIN 10236:2001-12 1.12.2001 náhled

DIN 10236:2001-12

Analysis of spices and condiments - Determination of loss in mass of capsicum and allium species and of dried vegetables by vacuum oven drying.

Automaticky přeložený název:

Analýza koření a koření - Stanovení ztráty hmotnosti paprika a Allium druhů a sušené zeleniny vakuové sušárně.



NORMA vydána dne 1.12.2001


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena1 230.50 bez DPH
1 230.50

Informace o normě:

Označení normy: DIN 10236:2001-12
Datum vydání normy: 1.12.2001
Kód zboží: NS-182276
Počet stran: 4
Přibližná hmotnost: 12 g (0.03 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN

Kategorie - podobné normy:

Koření

Anotace textu normy DIN 10236:2001-12 :

Untersuchung von Gewürzen und würzenden Zutaten - Bestimmung des Trocknungsverlustes in Capsicum- und Alliumarten sowie in getrocknetem Gemüse mittels Vakuumtrocknung.

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.