Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Analysis of spices and condiments - Determination of total ash and acid-insoluble ash.
Automaticky přeložený název:
Analýza koření a koření - Stanovení celkového množství popela a Popel nerozpustný v kyselině.
NORMA vydána dne 1.1.1996
Označení normy: DIN 10223:1996-01
Datum vydání normy: 1.1.1996
Kód zboží: NS-182267
Počet stran: 4
Přibližná hmotnost: 12 g (0.03 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Untersuchung von Gewürzen und würzenden Zutaten - Bestimmung der Gesamtasche und der säureunlöslichen Asche.
1.2.2003
1.9.1999
1.12.2001
1.11.2000
1.11.2000
NEPLATNÁ
1.3.2013
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 25.06.2025 (Počet položek: 2 205 871)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.