Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Analysis of spices and condiments - Determination of total ash and acid-insoluble ash.
Automaticky přeložený název:
Analýza koření a koření - Stanovení celkového množství popela a Popel nerozpustný v kyselině.
NORMA vydána dne 1.1.1996
Označení normy: DIN 10223:1996-01
Datum vydání normy: 1.1.1996
Kód zboží: NS-182267
Počet stran: 4
Přibližná hmotnost: 12 g (0.03 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Untersuchung von Gewürzen und würzenden Zutaten - Bestimmung der Gesamtasche und der säureunlöslichen Asche.
1.2.2003
1.9.1999
1.12.2001
1.11.2000
1.11.2000
NEPLATNÁ
1.3.2013
Poslední aktualizace: 23.05.2025 (Počet položek: 2 201 776)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.