Norma DIN EN 13188:2000-11 1.11.2000 náhled

DIN EN 13188:2000-11

Vinegar - Product made from liquids of agricultural origin - Definitions, requirements, marking.

Automaticky přeložený název:

Kvasný ocet - Produkt vyrobený z tekutin zemědělského původu - Definice, požadavky, značení.



NORMA vydána dne 1.11.2000


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena1 670.90 bez DPH
1 670.90

Informace o normě:

Označení normy: DIN EN 13188:2000-11
Datum vydání normy: 1.11.2000
Kód zboží: NS-223246
Počet stran: 7
Přibližná hmotnost: 21 g (0.05 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN

Anotace textu normy DIN EN 13188:2000-11 :

Essig - Erzeugnis aus Flüssigkeiten landwirtschaftlicher Herkunft - Definitionen, Anforderungen, Kennzeichnung.

K této normě náleží tyto opravy:

DIN EN 13188/Ber1:2002-11 Oprava

Corrigenda to DIN EN 13188:2000-11.

Oprava vydána dne 1.11.2002

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
25.30


SKLADEM

Doporučujeme:

Aktualizace zákonů

Chcete mít jistotu o platnosti užívaných předpisů?
Nabízíme Vám řešení, abyste mohli používat stále platné (aktuální) legislativní předpisy.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.