Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Vinegar - Product made from liquids of agricultural origin - Definitions, requirements, marking.
Automaticky přeložený název:
Kvasný ocet - Produkt vyrobený z tekutin zemědělského původu - Definice, požadavky, značení.
NORMA vydána dne 1.11.2000
Označení normy: DIN EN 13188:2000-11
Datum vydání normy: 1.11.2000
Kód zboží: NS-223246
Počet stran: 7
Přibližná hmotnost: 21 g (0.05 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Essig - Erzeugnis aus Flüssigkeiten landwirtschaftlicher Herkunft - Definitionen, Anforderungen, Kennzeichnung.
Corrigenda to DIN EN 13188:2000-11.
Oprava vydána dne 1.11.2002
Vybrané provedení:1.8.2011
1.10.2014
1.12.2009
1.7.2013
NEPLATNÁ
1.7.2012
1.6.2005
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 14.01.2025 (Počet položek: 2 219 679)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.