Oprava DIN EN 13188/Ber1:2002-11 1.11.2002 náhled

DIN EN 13188/Ber1:2002-11

Corrigenda to DIN EN 13188:2000-11.

Automaticky přeložený název:

Oprava podle DIN EN 13188 : 2000-11.



NORMA vydána dne 1.11.2002


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena25.30 bez DPH
25.30

Informace o normě:

Označení normy: DIN EN 13188/Ber1:2002-11
Poznámka: Oprava
Datum vydání normy: 1.11.2002
Kód zboží: NS-223245
Počet stran: 1
Přibližná hmotnost: 3 g (0.01 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN

Anotace textu normy DIN EN 13188/Ber1:2002-11 :

Berichtigungen zu DIN EN 13188:2000-11.

Tato změna (oprava) patří k této normě:

DIN EN 13188:2000-11

Vinegar - Product made from liquids of agricultural origin - Definitions, requirements, marking.
(Kvasný ocet - Produkt vyrobený z tekutin zemědělského původu - Definice, požadavky, značení.)

Norma vydána dne 1.11.2000

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 670.90


SKLADEM

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.