Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Fermentované mléčné výrobky - Bakteriální startovací kultury - Charakteristika.
NORMA vydána dne 1.11.2010
Označení normy: ČSN ISO 27205
Třídící znak: 571424
Katalogové číslo: 87026
Datum vydání normy: 1.11.2010
Kód zboží: NS-178566
Počet stran: 16
Přibližná hmotnost: 48 g (0.11 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN
Tato česká norma specifikuje charakteristiky průmyslově používaných bakteriálních startovacích kultur, což jsou hlavně bakterie mléčného kvašení, ale mohou obsahovat rovněž bifidobaterie a propionibakterie používané k výrobě fermentovaných mléčných výrobků, např. jogurtu, zakysané smetany a sýra. Tato mezinárodní norma neplatí pro bakteriální kultury, které se přidávají jako složka do potravin pouze pro své probiotické vlastnosti. Charakteristiky se týkají složení, kvality a mikrobiologické bezpečnosti bakteriálních startovacích kultur
1.11.2011
1.8.2006
1.11.2009
NEPLATNÁ
1.5.2006
1.8.2009
1.2.2007
Poslední aktualizace: 04.11.2024 (Počet položek: 2 209 323)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.