Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Ovoce a zelenina - Fyzikální podmínky v chladírnách - Definice a měření.
NORMA vydána dne 1.8.1999
Označení normy: ČSN ISO 2169
Třídící znak: 463002
Katalogové číslo: 56204
Datum vydání normy: 1.8.1999
Kód zboží: NS-178372
Počet stran: 12
Přibližná hmotnost: 36 g (0.08 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN
Norma je českou verzí mezinárodní normy ISO 2169:1981. Mezinárodní norma ISO 2169:1981 má status české technické normy. Tato mezinárodní norma stanovuje definice fyzikálních ukazatelů, které jsou obvykle používány při průmyslovém skladování ovoce a zeleniny v chladírnách (teplota, relativní vlhkost, cirkulace vzduchu, rychlost výměny vzduchu atd.) a poskytuje potřebné informace o jejich měření. Výsledkem úvah pro teploty používané pro výrobky musí být: - buď letální teplota a bezpečné rozmezí, - nebo kritická teplota a bezpečné rozmezí. Norma obsahuje tyto kapitoly: kapitolu 1 - Předmět normy, kapitolu 2 - Teplota, kapitolu 3 - Relativní vlhkost a kapitolu 4 - Proudění vzduchu. ČSN ISO 2169 (46 3002) byla vydána v srpnu 1999
1.4.2014
1.4.2014
1.4.2014
1.8.2000
1.4.2006
1.2.2007
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 19.12.2024 (Počet položek: 2 216 019)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.