Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Výrobky z ovoce a zeleniny - Stanovení obsahu rozpustné sušiny - Refraktometrická metoda.
NORMA vydána dne 1.4.2014
Označení normy: ČSN ISO 2173
Třídící znak: 560292
Katalogové číslo: 95085
Datum vydání normy: 1.4.2014
Kód zboží: NS-178377
Počet stran: 12
Přibližná hmotnost: 36 g (0.08 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN
Tato mezinárodní norma specifikuje refraktometrickou metodu pro stanovení rozpustné sušiny ve výrobcích z ovoce a zeleniny. Tato metoda je zejména použitelná pro husté výrobky, výrobky obsahující suspendované látky a výrobky s vyšším obsahem cukru. Pokud výrobky obsahují jiné rozpuštěné látky, výsledky jsou pouze orientační; nicméně podle dohody, může být výsledek obdržený touto metodou běžně považován za obsah rozpustné sušiny
1.8.1999
1.4.2009
1.4.2014
1.4.2014
1.8.2000
1.4.2006
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 29.12.2024 (Počet položek: 2 217 921)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.