Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Výrobky z ovoce a zeleniny - Stanovení obsahu rozpustné sušiny - Refraktometrická metoda.
NORMA vydána dne 1.4.2014
Označení normy: ČSN ISO 2173
Třídící znak: 560292
Katalogové číslo: 95085
Datum vydání normy: 1.4.2014
Kód zboží: NS-178377
Počet stran: 12
Přibližná hmotnost: 36 g (0.08 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN
Tato mezinárodní norma specifikuje refraktometrickou metodu pro stanovení rozpustné sušiny ve výrobcích z ovoce a zeleniny. Tato metoda je zejména použitelná pro husté výrobky, výrobky obsahující suspendované látky a výrobky s vyšším obsahem cukru. Pokud výrobky obsahují jiné rozpuštěné látky, výsledky jsou pouze orientační; nicméně podle dohody, může být výsledek obdržený touto metodou běžně považován za obsah rozpustné sušiny
1.8.1999
1.4.2009
1.4.2014
1.4.2014
1.8.2000
1.4.2006
Poskytování aktuálních informací o legislativních předpisech vyhlášených ve Sbírce zákonů od roku 1945.
Aktualizace 2x v měsíci !
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 17.07.2024 (Počet položek: 2 336 011)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.