Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Ovocné a zeleninové výrobky - Stanovení pH.
NORMA vydána dne 1.8.2000
Označení normy: ČSN ISO 1842
Třídící znak: 560440
Katalogové číslo: 59500
Datum vydání normy: 1.8.2000
Kód zboží: NS-178168
Počet stran: 8
Přibližná hmotnost: 24 g (0.05 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN
Tato norma je českou verzí mezinárodní normy ISO 1842:1991. Mezinárodní norma ISO 1842:1991 má status české technické normy. Uvádí potenciometrickou metodu stanovení pH ovocných a zeleninových výrobků. Princip metody a postup při provádění normalizované zkoušky je podrobně popsán. Norma obsahuje tyto kapitoly: Kapitolu 1 - Předmět normy, kapitolu 2 - Podstata zkoušky, kapitolu 3 - Přístroje, kapitolu 4 - Příprava analytického vzorku, kapitolu 5 - Postup zkoušky, kapitolu 6 - Vyjádření výsledků, kapitolu 7 - Poznámka k postupu zkoušky a kapitolu 8 - Protokol o zkoušce. Norma tedy stanovuje metody zjišťování (ověřování) jednoho kvalitativního znaku (jakosti) významného pro hygienu výživy. ČSN ISO 1842 (56 0440) byla vydána v srpnu 2000
1.1.2001
1.8.1999
1.4.2009
1.4.2014
1.4.2014
1.4.2014
Poslední aktualizace: 19.12.2024 (Počet položek: 2 216 019)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.