ČSN 569607 (569607)

Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Ovocné pomazánky.



NORMA vydána dne 1.2.2007


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena202.40 bez DPH
202.40

Informace o normě:

Označení normy: ČSN 569607
Třídící znak: 569607
Katalogové číslo: 77729
Datum vydání normy: 1.2.2007
Kód zboží: NS-130917
Počet stran: 20
Přibližná hmotnost: 60 g (0.13 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN

Anotace textu normy ČSN 569607 (569607):

Uvedená technická norma obsahuje pravidla a doporučení pro zavedení a dodržování správné hygienické a výrobní praxe při výrobě ovocných pomazánek balených jak v hermeticky uzavřených obalech, tak plněné do ostatních obalů. Norma obsahuje základní požadavky na sklizeň a skladování surovin pro výrobu ovocných pomazánek. Uvádí obecné požadavky na dodržování hygienických a výrobních zásad při produkci ovocných pomazánek. Jsou v ní uvedeny zásady osobní hygieny pracovníků včetně jejich školení při této výrobě. Norma uvádí doporučené technologické postupy při výrobě ovocných pomazánek včetně požadavků na obaly a jejich skladování a distribuci. V normě jsou také obsaženy doporučené výrobní postupy různých typů sterilačních zařízení pro sterilaci ovocných pomazánek v hermeticky uzavřených obalech a také zásady při plnění ovocných pomazánek do ostatních obalů. Norma také obsahuje obecné principy systému kritických bodů, které jsou doporučeny výrbcům ovocných pomazánek v uplatňovaném systému HACCP.

ASME BPVC 2019 - předobjednávka

Již nyní si můžete objednat připravované vydání ASME BPVC (Mezinárodní předpisy pro kotle a tlakové nádoby - International Boiler and Pressure Vessel Code), které bude vydáno v červenci 2019.
Předobjednávka ASME - BPVC


Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací / Rozumím