Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Vejce a vaječné výrobky.
NORMA vydána dne 1.12.2011
Označení normy: ČSN 569603
Třídící znak: 569603
Katalogové číslo: 89535
Datum vydání normy: 1.12.2011
Kód zboží: NS-130912
Počet stran: 48
Přibližná hmotnost: 144 g (0.32 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN
Tato technická norma stanovuje pravidla a doporučení pro zavedení a dodržování zásad správné hygienické a výrobní praxe při produkci vajec a při výrobě vaječných výrobků. Norma vychází ze zásad Codex Alimentarius předložených v konceptu kódu o hygienickém postupu pro vejce a vaječné výrobky
24.12.1981
4.4.1980
24.12.1981
24.12.1981
24.12.1981
24.12.1981
Poslední aktualizace: 02.01.2025 (Počet položek: 2 218 400)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.