Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Metody zkoušení majonéz. Všeobecná ustanovení.
NORMA vydána dne 24.12.1981
Označení normy: ČSN 580170-1
Třídící znak: 580170
Katalogové číslo: 29577
Datum vydání normy: 24.12.1981
Kód zboží: NS-131167
Počet stran: 8
Přibližná hmotnost: 24 g (0.05 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN
Část 1 normy platí pro zkoušení základních a ochucených majonéz, majonézových omáček, krémů a pomazánek. V části 1 této normy jsou obsažena všeobecná ustanovení, platná pro všechny ostatní části ČSN 58 0170. Jsou normalizována zejména činidla,, přístroje, vyjadřování výsledků a forma protokolu o zkoušce. Norma také (nepřímo) stanovuje některé kvalitativní znaky (jakosti) významné pro hygienu výživy, protože obsahuje základní požadavky na provádění metod jejich zjišťování (ověřování). ČSN 58 0170 část 1 byla schválena 24.12.1981 a nabyla účinnosti od 1.4.1983. Nahradila čl. 1, 2 a 3 ČSN 58 0170 z 16.11.1963
24.12.1981
NEPLATNÁ
24.12.1981
NEPLATNÁ
1.10.2006
NEPLATNÁ
1.3.2007
1.11.2009
1.5.2010
Poslední aktualizace: 23.12.2024 (Počet položek: 2 217 157)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.