Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Metody zkoušení majonéz. Stanovení sušiny.
NORMA vydána dne 24.12.1981
Označení normy: ČSN 580170-4
Třídící znak: 580170
Katalogové číslo: 29579
Datum vydání normy: 24.12.1981
Kód zboží: NS-131170
Počet stran: 4
Přibližná hmotnost: 12 g (0.03 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN
Část 4 normy určuje zkušební metodu pro stanovení sušiny v základních a ochucených majonézách, majonézových omáčkách, krémech a pomazánkách. Všeobecná ustanovení jsou uvedena v ČSN 58 0170 část 1. Stručná třístránková část 4 této normy není dělena na kapitoly a jen podrobně popisuje normalizovanou metodu. Norma také (nepřímo) stanovuje některé kvalitativní znaky (jakosti) významné pro hygienu výživy, protože obsahuje požadavky na provádění metody jejich zjišťování (ověřování). ČSN 58 0170 část 4 byla schválena 24.12.1981 a nabyla účinnosti od 1.4.1983. Nahradila čl. 14 a 15 ČSN 58 0170 z 16.11.1963
NEPLATNÁ
1.12.1994
NEPLATNÁ
1.12.1994
NEPLATNÁ
1.12.1994
NEPLATNÁ
1.12.1994
NEPLATNÁ
1.12.1994
NEPLATNÁ
1.12.1994
Poslední aktualizace: 23.12.2024 (Počet položek: 2 217 157)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.