Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Metody zkoušení sladu a sladových výtažků - Část 4: Stanovení diastatické mohutnosti sladových výtažků metodou SFA.
NORMA vydána dne 1.12.2012
Označení normy: ČSN 560187-4
Třídící znak: 560187
Katalogové číslo: 92035
Datum vydání normy: 1.12.2012
Kód zboží: NS-130608
Počet stran: 8
Přibližná hmotnost: 24 g (0.05 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN
Obiloviny, luštěniny a z nich získávané produkty
Alkoholické nápoje
Norma rozšiřuje možnost stanovení diastatické mohutnosti sladových výtažků s využitím přístrojového vybavení. Tato norma definuje stanovení diastatické mohutnosti u sladových výtažků metodou SFA. Oproti metodě, která je uvedena v ČSN 56 0187-3, je toto stanovení časově méně náročné a vhodnější při zpracování větší série vzorků. Diastatická mohutnost vyjadřuje enzymový potenciál sladového výtažku, převážně beta-amylázy a je důležitým kvalitativním parametrem sladových výtažků
1.12.2011
1.12.2011
22.4.1964
24.12.1981
24.12.1981
24.12.1981
Chcete mít jistotu o platnosti užívaných předpisů?
Nabízíme Vám řešení, abyste mohli používat stále platné (aktuální) legislativní předpisy.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 26.12.2024 (Počet položek: 2 217 217)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.