Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Metody zkoušení sladu a sladových výtažků - Část 3: Zkoušení sladových výtažků.
NORMA vydána dne 1.12.2011
Označení normy: ČSN 560187-3
Třídící znak: 560187
Katalogové číslo: 89720
Datum vydání normy: 1.12.2011
Kód zboží: NS-130607
Počet stran: 12
Přibližná hmotnost: 36 g (0.08 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN
Obiloviny, luštěniny a z nich získávané produkty
Alkoholické nápoje
Předmětem této normy je stanovit postup při odběru vzorků, při mechanickém, chemickém a fyzikálně chemickém zkoušení sladových výtažků. Metody kontroly sladových výtažků uvedené v této normě se používají ke stanovení základních technologicky významných látek, které ovlivňují průběh výroby sladových výtažků a podílejí se na analytické a organoleptické charakteristice výrobků. Sladové výtažky jsou sirupy žlutohnědé až červenohnědé barvy, výjimečně tmavé, s charakteristickou sladovou vůní a chutí. Získávají se zahuštěním sladových výluhů
1.12.2012
1.4.2014
1.12.2011
2.11.1981
1.1.2011
11.4.1988
Poslední aktualizace: 26.12.2024 (Počet položek: 2 217 217)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.