ČSN 560186-10 (560186)

Metody zkoušení piva - Část 10: Stanovení hořkosti.



NORMA vydána dne 1.12.2011


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena120.00 bez DPH
120.00

Informace o normě:

Označení normy: ČSN 560186-10
Třídící znak: 560186
Katalogové číslo: 89718
Datum vydání normy: 1.12.2011
Kód zboží: NS-130582
Počet stran: 8
Přibližná hmotnost: 24 g (0.05 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN

Kategorie - podobné normy:

Alkoholické nápoje

Anotace textu normy ČSN 560186-10 (560186):

Metoda určuje postup stanovení hořkých látek v pivu, které představují v podstatě iso-alfa-hořké kyseliny. Lze ji použít pro všechny druhy čirého filtrovaného piva. Zakalené pivo musí být vyčeřeno odstředěním. Výsledky platí pouze pro pivo, které neobsahuje n-heptyl-4-hydroxybenzoát, sacharin, kyselinu salicylovou, kyselinu sorbovou

Doporučujeme:

Aktualizace technických norem

Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.

Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.