Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Metody zkoušení piva - Část 10: Stanovení hořkosti.
NORMA vydána dne 1.12.2011
Označení normy: ČSN 560186-10
Třídící znak: 560186
Katalogové číslo: 89718
Datum vydání normy: 1.12.2011
Kód zboží: NS-130582
Počet stran: 8
Přibližná hmotnost: 24 g (0.05 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN
Metoda určuje postup stanovení hořkých látek v pivu, které představují v podstatě iso-alfa-hořké kyseliny. Lze ji použít pro všechny druhy čirého filtrovaného piva. Zakalené pivo musí být vyčeřeno odstředěním. Výsledky platí pouze pro pivo, které neobsahuje n-heptyl-4-hydroxybenzoát, sacharin, kyselinu salicylovou, kyselinu sorbovou
11.1.1985
8.12.1986
1.12.2012
1.4.2014
2.11.1981
1.1.2011
Poslední aktualizace: 26.12.2024 (Počet položek: 2 217 217)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.