Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Metody zkoušení piva - Část 9: Stanovení stupně dosažitelného prokvašení.
NORMA vydána dne 1.4.2014
Označení normy: ČSN 560186-9
Třídící znak: 560186
Katalogové číslo: 95087
Datum vydání normy: 1.4.2014
Kód zboží: NS-130603
Počet stran: 12
Přibližná hmotnost: 36 g (0.08 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN
Tato norma sestává z 15 částí. Část 9 popisuje laboratorní postup stanovení stupně dosažitelného prokvašení pro všechny skupiny druhu pivo a pro mladinu. Do normy byla doplněna kapitola o preciznosti měření a tři informatiní přílohy A až C
1.12.2012
22.4.1964
24.12.1981
24.12.1981
24.12.1981
24.12.1981
Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.
Poslední aktualizace: 07.03.2025 (Počet položek: 2 231 790)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.
Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.
Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.