Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Metody zkoušení lihovin. Senzorické zkoušení.
NORMA vydána dne 24.12.1981
Označení normy: ČSN 560210-2
Třídící znak: 560210
Katalogové číslo: 29446
Datum vydání normy: 24.12.1981
Kód zboží: NS-130619
Počet stran: 24
Přibližná hmotnost: 72 g (0.16 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN
Tato norma určuje způsob senzorického zkoušení lihovin - konzumních lihovin, značkových lihovin, pravých destilátů, řezaných destilátů, ostatních lihovin a destilátů. Podstata normalizované metody a postup při provádění normalizované zkoušky je (podrobně) popsán. Norma tedy stanovuje postupy pro provádění některých zkoušek (metod) zjišťování a/nebo ověřování znaků jakosti, důležitých z hlediska hygieny výživy. ČSN 56 0210-2 byla schválena 24.12.1981 a nabyla účinnosti od 1.5.1983. Nahradila čl. 11 až 15 ČSN 56 0210 z 22.4.1964
1.12.2011
11.1.1985
11.1.1985
8.12.1986
1.12.2012
1.4.2014
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 22.11.2024 (Počet položek: 2 206 568)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.