Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 3: Stanovení obsahu vody.
NORMA vydána dne 1.7.1995
Označení normy: ČSN 560116-3
Třídící znak: 560116
Katalogové číslo: 17699
Datum vydání normy: 1.7.1995
Kód zboží: NS-130498
Počet stran: 8
Přibližná hmotnost: 24 g (0.05 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN
sestává z následujících částí se společným názvem Metody zkoušení pekařských výrobků: Část 1: Všeobecná ustanovení. Část 2: Vzorkování pekařských výrobků. Část 3 Stanovení obsahu vody. Část 4: Stanovení popela a jeho podílu nerozpustného v kyselině. Část 5: Stanovení chloridu sodného. Část 6: Stanovení obsahu tuku. Část 7: Stanovení obsahu cukrů podle Schoorla. Část 8: Stanovení sorbitolu. Část 9: Stanovení obsahu bílkovin. Část 10: Stanovení titrovatelných kyselin. Tato třetí část normy určuje metodu stanovení obsahu vody v pekařských výrobcích. Metoda A - Stanovení obsahu vody při 130 °C, metoda B - Stanovení obsahu vody při 105 °C. Všeobecná ustanovení platná pro tuto část normy jsou obsažena v ČSN 56 0116-1. Postup při provádění normalizované zkoušky je podrobně popsán. ČSN 56 0116-3 byla vydána v červenci 1995. Nahradila část 3 ČSN 56 0116 ze 7.2.1990
1.7.1995
1.7.1995
NEPLATNÁ
1.7.1995
16.7.1970
1.9.1995
1.9.1995
Poslední aktualizace: 28.12.2024 (Počet položek: 2 217 261)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.