Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Metody zkoušení cukrářských výrobků (Částečně zrušena a nahrazena - viz neplatné normy).
NORMA vydána dne 16.7.1970
Označení normy: ČSN 560130
Třídící znak: 560130
Katalogové číslo: 4421
Datum vydání normy: 16.7.1970
Kód zboží: NS-130516
Počet stran: 32
Přibližná hmotnost: 96 g (0.21 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN
Norma stanoví postup při odebírání vzorků, při smyslovém a fyzikálně-chemickém zkoušení cukrářských výrobků. Poměrně rozsáhlá norma má tyto kapitola: I - Všeobecně, II - Braní vzorků, III - Smyslové zkoušky, IV - Fyzikálně chemické zkoušky, a Dodatek. Norma se vztahuje k zjišťování některých kvalitativních znaků (jakosti) významných pro hygienu výživy. ČSN 56 0130 byla schválena 16.7.1970 a nabyla účinnosti od 1.4.1971. Nahradila ČSN 56 0130 z 11.7.1962.
"Změnou 1)-8/1995", vydanou v září 1995, se s účinností od 1.10.1995 ruší články 1 - 41, které jsou nahrazeny částí 1 - 7 ČSN 56 0130
Metody zkoušení cukrářských výrobků.
Změna vydána dne 1.9.1995
Vybrané provedení:1.3.1995
1.3.1995
1.3.1995
NEPLATNÁ
1.3.1993
NEPLATNÁ
1.3.1993
1.3.1993
Poslední aktualizace: 22.11.2024 (Počet položek: 2 206 568)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.