Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Green coffee. Procedure for calibration of moisture meters. Routine method.
Automaticky přeložený název:
Zelená káva. Postup pro kalibraci měřiče vlhkosti. Rutinní metoda
NORMA vydána dne 30.6.2012
Označení normy: BS ISO 24115:2012
Datum vydání normy: 30.6.2012
Kód zboží: NS-112836
Počet stran: 26
Přibližná hmotnost: 78 g (0.17 liber)
Země: Britská technická norma
Kategorie: Technické normy BS
ISBN: 978 0 580 66463 2 Status: Confirmed
15.2.1995
15.5.1997
15.1.1996
28.9.1984
31.10.1983
31.10.1983
Poslední aktualizace: 22.12.2024 (Počet položek: 2 217 000)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.