Norma BS 5752-14:1995 15.2.1995 náhled

BS 5752-14:1995

Methods of test for coffee and coffee products. Roasted ground coffee. Determination of moisture content (loss in mass at 103°C (routine method).

Automaticky přeložený název:

Metody zkoušení kávy a kávových výrobků. Pražená mletá káva. Stanovení obsahu vlhkosti (ztráta hmotnosti na 103 $ 0DC (běžná metoda)



NORMA vydána dne 15.2.1995


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena3 675.50 bez DPH
3 675.50

Informace o normě:

Označení normy: BS 5752-14:1995
Datum vydání normy: 15.2.1995
Kód zboží: NS-71919
Počet stran: 10
Přibližná hmotnost: 30 g (0.07 liber)
Země: Britská technická norma
Kategorie: Technické normy BS

Kategorie - podobné normy:

Káva a náhražky kávy

Anotace textu normy BS 5752-14:1995 :

ISBN: 0 580 23813 X Status: Definitive

Doporučujeme:

Aktualizace technických norem

Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.

Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.