Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Methods of test for coffee and coffee products. Instant coffee. Determination of loss in mass at 70°C under reduced pressure.
Automaticky přeložený název:
Metody zkoušení kávy a kávových výrobků. Rozpustná káva. Stanovení ztráty hmotnosti při 70 $ 0DC za sníženého tlaku
NORMA vydána dne 31.10.1983
Označení normy: BS 5752-6:1983
Datum vydání normy: 31.10.1983
Kód zboží: NS-71928
Počet stran: 8
Přibližná hmotnost: 24 g (0.05 liber)
Země: Britská technická norma
Kategorie: Technické normy BS
Applies to all types of instant coffee but not to liquid coffee extracts. Status: Under Review
15.2.1995
15.2.1995
15.5.1997
15.1.1996
28.9.1984
31.10.1983
Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.
Poslední aktualizace: 04.11.2024 (Počet položek: 2 209 323)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.