Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Methods of test for coffee and coffee products. Roasted ground coffee. Determination of moisture content. Karl Fischer method (reference method).
Automaticky přeložený název:
Metody zkoušení kávy a kávových výrobků. Pražená mletá káva. Stanovení obsahu vlhkosti. Karl-Fischerova metoda (Referenční metoda)
NORMA vydána dne 15.2.1995
Označení normy: BS 5752-13:1995
Datum vydání normy: 15.2.1995
Kód zboží: NS-71918
Počet stran: 12
Přibližná hmotnost: 36 g (0.08 liber)
Země: Britská technická norma
Kategorie: Technické normy BS
ISBN: 0 580 23812 1 Status: Under Review
29.2.2012
30.4.1986
23.12.1987
15.2.1995
15.5.1997
15.1.1996
Poslední aktualizace: 04.11.2024 (Počet položek: 2 209 323)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.