Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Methods of test for coffee and coffee products. Green coffee: determination of moisture content (routine method).
Automaticky přeložený název:
Metody zkoušení kávy a kávových výrobků. Zelená káva: stanovení obsahu vlhkosti (rutinní metoda)
NORMA vydána dne 28.9.1984
Označení normy: BS 5752-2:1984
Datum vydání normy: 28.9.1984
Kód zboží: NS-71923
Počet stran: 8
Přibližná hmotnost: 24 g (0.05 liber)
Země: Britská technická norma
Kategorie: Technické normy BS
Covers the loss in mass of the unground product dried in two stages at 130°C. Status: Confirmed
31.7.2009
31.5.2011
30.6.2012
24.1.2006
11.4.2005
29.2.2012
Chcete mít jistotu o platnosti užívaných předpisů?
Nabízíme Vám řešení, abyste mohli používat stále platné (aktuální) legislativní předpisy.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 22.12.2024 (Počet položek: 2 217 000)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.