Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
GOST - Státní normy Gosudarstvennye Standarty
Ruské normy Gosstandart (GOST) pokrývají více než 20 průmyslových odvětví včetně ropného průmyslu, chemického průmyslu, těžebního průmyslu i minerálních zdrojů, silnoproudých i elektrických zařízení a ropných i plynových produktů. Organizace GOST, která byla původně zřízena za Sovětského svazu, měla za úkol vyvinout a zrealizovat státní politiku v oblasti normalizace. Tato normalizační instituce byla přijata Společenstvím nezávislých států (CIS) a je spravována Euroasijskou radou pro normalizaci, metrologii a certifikaci (EASC).
Foodstuffs of processed domestic poultry eggs. Methods for physicochemical analysis
NEPLATNÁ vydána dne 1.1.2011
Vybrané provedení:Poultry meat, edible offal and semi-processed products from poultry meat. Methods of organoleptic and physico-chemical examinations
NEPLATNÁ vydána dne 1.1.2011
Vybrané provedení:Canned meat. Minced meat. Specifications
NEPLATNÁ vydána dne 1.1.2011
Vybrané provedení:Milk and milk products. Method for determination of mass portion of milkfat using photocolorimetry
NEPLATNÁ vydána dne 1.1.2011
Vybrané provedení:Milk and milk products. Determination of non-milk fats
NEPLATNÁ vydána dne 1.1.2011
Vybrané provedení:Milk, milk products and infant milk products. Method for determination of iodine
NEPLATNÁ vydána dne 1.1.2011
Vybrané provedení:Milk and milk products. Method for determination preservatives and synthetic colors using high performance liguid chromatography
NEPLATNÁ vydána dne 1.1.2011
Vybrané provedení:Milk and milk products. Method for determination of stabilizations using gas chromatography
NEPLATNÁ vydána dne 1.1.2011
Vybrané provedení:Resources saving. Packaging. Definitions and methods of calculation of efficiency of the recycling packaging as a secondary material resources
NEPLATNÁ vydána dne 1.1.2011
Vybrané provedení:Food safety management systems. Requirements for bodies providing audit and certification of food safety management systems
NEPLATNÁ vydána dne 1.1.2011
Vybrané provedení:Poslední aktualizace: 12.05.2025 (Počet položek: 2 199 201)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.