Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Meat and meat products. Immune method of determination of animal (pork, beef, mutton) proteins
Automaticky přeložený název:
Maso a masné výrobky. Imunitní metoda určení zvířete (vepřové, hovězí, skopové) proteiny
NORMA vydána dne 1.7.2010
Označení normy: GOST R 53514-2009
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.7.2010
Kód zboží: NS-402367
Počet stran: 12
Přibližná hmotnost: 36 g (0.08 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Poslední aktualizace: 22.12.2024 (Počet položek: 2 217 000)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.