ISO - Mezinárodní organizace pro standardizaci - strana 2170

Normy ISO - Mezinárodní organizace pro standardizaci - strana 2170

ISO (International Organization for Standardization - Mezinárodní organizace pro standardizaci) je největším světovým tvůrcem dobrovolných mezinárodních norem. Mezinárodní normy uvádějí současné specifikace produktů, služeb a osvědčených metod, čímž napomáhají zefektivnění průmyslu. Díky tomu, že jsou vytvářeny na základě mezinárodní shody, napomáhají při překonávání překážek v mezinárodním obchodu.

Zobrazení ceny: bez DPH
Zobrazovaná měna:
Řadit dle:

Upřesnit výběr pro "Normy ISO - strana 2170" dle:    


ISO 657-2:1989

Hot-rolled steel sections — Part 2: Unequal-leg angles — Dimensions
(Profilés en acier laminés a chaud — Partie 2: Cornieres a ailes inégales — Dimensions)

Norma vydána dne 26.6.1989

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 366.60


SKLADEM
ISO 657-21:1983

Hot-rolled steel sections — Part 21: T-sections with equal depth and flange width — Dimensions
(Profilés en acier laminés a chaud — Partie 21: Profilés en T a ailes de meme profondeur et de meme largeur de face — Dimensions)

Norma vydána dne 1.10.1983

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 366.60


SKLADEM
ISO 657-5:1976

Hot-rolled steel sections — Part 5: Equal-leg angles and unequal-leg angles — Tolerances for metric and inch series
(Profilés laminés a chaud — Partie 5: Cornieres a ailes égales et a ailes inégales — Tolérances pour les séries métrique et inch)

Norma vydána dne 1.11.1976

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 366.60


SKLADEM
ISO 6570:2001

Natural gas — Determination of potential hydrocarbon liquid content — Gravimetric methods
(Gaz naturel — Détermination de la teneur en hydrocarbures liquides potentiels — Méthodes gravimétriques)

Norma vydána dne 28.6.2001

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
4 195.20


SKLADEM
ISO 6571:2008-ed.2.0

Spices, condiments and herbs — Determination of volatile oil content (hydrodistillation method)
(Épices, aromates et herbes — Détermination de la teneur en huiles essentielles (méthode par hydrodistillation))

Norma vydána dne 22.4.2008

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
2 065.80


SKLADEM
ISO 6571:2008-ed.2.0/Amd1:2017 Změna

Spices, condiments and herbs — Determination of volatile oil content (hydrodistillation method) — Amendment 1
(Épices, aromates et herbes — Détermination de la teneur en huiles essentielles (méthode par hydrodistillation) — Amendement 1)

Změna vydána dne 23.10.2017

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
572.10


SKLADEM
ISO 6574:1986

Celery seed (Apium graveolens Linnaeus) — Specification
(Graines de céleri (Apium graveolens Linnaeus) — Spécifications)

Norma vydána dne 20.3.1986

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 366.60


SKLADEM
ISO 6575:1982

Fenugreek, whole or ground (powdered) — Specification
(Fenugrec, entier ou en poudre — Spécifications)

Norma vydána dne 1.12.1982

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 366.60


SKLADEM
ISO 6576:2004-ed.2.0

Laurel (Laurus nobilis L.) — Whole and ground leaves — Specification
(Laurier (Laurus nobilis L.) — Feuilles entieres et broyées — Spécifications)

Norma vydána dne 13.7.2004

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 366.60


SKLADEM
ISO 6577:2002-ed.2.0

Nutmeg, whole or broken, and mace, whole or in pieces (Myristica fragrans Houtt.) — Specification
(Muscade entiere ou brisée et macis entier ou en morceaux (Myristica fragrans Houtt.) — Spécifications)

Norma vydána dne 14.11.2002

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
2 065.80


SKLADEM

Zobrazen záznam od 21690 až 21700 z celkem 25661 záznamů.


Potřebujete pomoci?


Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.