ISO - Mezinárodní organizace pro standardizaci - strana 2169

Normy ISO - Mezinárodní organizace pro standardizaci - strana 2169

ISO (International Organization for Standardization - Mezinárodní organizace pro standardizaci) je největším světovým tvůrcem dobrovolných mezinárodních norem. Mezinárodní normy uvádějí současné specifikace produktů, služeb a osvědčených metod, čímž napomáhají zefektivnění průmyslu. Díky tomu, že jsou vytvářeny na základě mezinárodní shody, napomáhají při překonávání překážek v mezinárodním obchodu.

Zobrazení ceny: bez DPH
Zobrazovaná měna:
Řadit dle:

Upřesnit výběr pro "Normy ISO - strana 2169" dle:    


ISO 6553:2016-ed.2.0

Automatic steam traps — Marking
(Purgeurs automatiques de vapeurs d´eau — Marquage)

Norma vydána dne 8.12.2016

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 360.10


SKLADEM
ISO 6554:1980

Flanged automatic steam traps — Face-to-face dimensions
(Purgeurs automatiques de vapeur d´eau, a brides — Dimensions face-a-face)

Norma vydána dne 1.6.1980

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 360.10


SKLADEM
ISO 6555:1988-ed.2.0

Shipbuilding — Topping winches
(Construction navale — Treuils d´apiquage)

Norma vydána dne 3.11.1988

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 360.10


SKLADEM
ISO 6556:2012-ed.2.0

Laboratory glassware — Filter flasks
(Verrerie de laboratoire — Fioles a filtrer)

Norma vydána dne 1.10.2012

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
2 055.90


SKLADEM
ISO 6557-1:1986

Fruits, vegetables and derived products — Determination of ascorbic acid — Part 1: Reference method
(Fruits, légumes et produits dérivés — Détermination de la teneur en acide ascorbique — Partie 1: Méthode de référence)

Norma vydána dne 9.10.1986

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 360.10


SKLADEM
ISO 6557-2:1984

Fruits, vegetables and derived products — Determination of ascorbic acid content — Part 2: Routine methods
(Fruits, légumes et produits dérivés — Détermination de la teneur en acide ascorbique — Partie 2: Méthodes pratiques)

Norma vydána dne 1.11.1984

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 360.10


SKLADEM
ISO 6558-2:1992

Fruits, vegetables and derived products — Determination of carotene content — Part 2: Routine methods
(Fruits, légumes et produits dérivés — Détermination de la teneur en carotenes — Partie 2: Méthodes pratiques)

Norma vydána dne 21.5.1992

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 360.10


SKLADEM
ISO 6559:2024

Traditional Chinese medicine — Sterile three-edge needle for single use
(Médecine traditionnelle chinoise — Aiguille stérile a trois bords a usage unique)

Norma vydána dne 1.7.2024

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
2 055.90


SKLADEM
ISO 6560:1983

Fruit and vegetable products — Determination of benzoic acid content (benzoic acid contents greater than 200 mg per litre or per kilogram) — Molecular absorption spectrometric method
(Produits dérivés des fruits et légumes — Détermination de la teneur en acide benzoique (Teneurs supérieures a 200 mg par litre ou par kilogramme) — Méthode par spectrométrie d´absorption moléculaire)

Norma vydána dne 1.11.1983

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 360.10


SKLADEM
ISO 6561-1:2005

Fruits, vegetables and derived products — Determination of cadmium content — Part 1: Method using graphite furnace atomic absorption spectrometry
(Fruits, légumes et produits dérivés — Détermination de la teneur en cadmium — Partie 1: Méthode par spectrométrie d´absorption atomique avec four en graphite)

Norma vydána dne 5.1.2005

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 360.10


SKLADEM

Zobrazen záznam od 21680 až 21690 z celkem 25667 záznamů.


Potřebujete pomoci?


Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.