Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Spices, condiments and herbs — Determination of volatile oil content (hydrodistillation method)
Automaticky přeložený název:
Koření, koření a bylinky - Stanovení obsahu těkavých oleje (metoda hydrodistillation)
NORMA vydána dne 22.4.2008
Označení normy: ISO 6571:2008-ed.2.0
Datum vydání normy: 22.4.2008
Kód zboží: NS-434022
Počet stran: 9
Přibližná hmotnost: 27 g (0.06 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO
Spices, condiments and herbs — Determination of volatile oil content (hydrodistillation method) — Amendment 1
(Épices, aromates et herbes — Détermination de la teneur en huiles essentielles (méthode par hydrodistillation) — Amendement 1)
Změna vydána dne 23.10.2017
Vybrané provedení:1.7.1981
19.6.2014
27.4.1995
1.1.1977
26.8.2011
16.9.2010
Poslední aktualizace: 21.12.2024 (Počet položek: 2 216 840)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.