ISO - Mezinárodní organizace pro standardizaci - strana 2152

Normy ISO - Mezinárodní organizace pro standardizaci - strana 2152

ISO (International Organization for Standardization - Mezinárodní organizace pro standardizaci) je největším světovým tvůrcem dobrovolných mezinárodních norem. Mezinárodní normy uvádějí současné specifikace produktů, služeb a osvědčených metod, čímž napomáhají zefektivnění průmyslu. Díky tomu, že jsou vytvářeny na základě mezinárodní shody, napomáhají při překonávání překážek v mezinárodním obchodu.

Zobrazení ceny: bez DPH
Zobrazovaná měna:
Řadit dle:

Upřesnit výběr pro "Normy ISO - strana 2152" dle:    


ISO 665:2020-ed.3.0

Oilseeds — Determination of moisture and volatile matter content
(Graines oléagineuses — Détermination de la teneur en eau et en matieres volatiles)

Norma vydána dne 19.2.2020

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
2 025.30


SKLADEM
ISO 6650:2023

Fertilizers, soil conditioners and beneficial substances — Simultaneous determination of N-(n-Butyl) thiophosphoric triamide and dicyandiamide by high-performance liquid chromatography
(Engrais, Amendements et Substances Bénéfiques — Détermination Simultanée du N-buthylthiophosphore Triamide (NBPT) et du Dicyandiamide (DCD) par Chromatographie Liquide a Haute Performance (HPLC))

Norma vydána dne 18.10.2023

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
4 147.10


SKLADEM
ISO 6654:1991

Animal feeding stuffs — Determination of urea content
(Aliments des animaux — Détermination de la teneur en urée)

Norma vydána dne 14.3.1991

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 350.20


SKLADEM
ISO 6655:1997

Animal feeding stuffs — Determination of soluble nitrogen content after treatment with pepsin in dilute hydrochloric acid
(Aliments des animaux — Détermination de la teneur en azote soluble apres traitement avec de la pepsine dans l´acide chlorhydrique dilué)

Norma vydána dne 7.8.1997

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
2 025.30


SKLADEM
ISO 6656:2002-ed.2.0

Animal and vegetable fats and oils — Determination of polyethylene-type polymers
(Corps gras d´origines animale et végétale — Dosage des polymeres de type polyéthylene)

Norma vydána dne 25.4.2002

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 350.20


SKLADEM
ISO 6658:2017-ed.3.0

Sensory analysis — Methodology — General guidance
(Analyse sensorielle — Méthodologie — Lignes directrices générales)

Norma vydána dne 18.7.2017

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
4 147.10


SKLADEM
ISO 6659:1981

Sweet pepper — Guide to refrigerated storage and transport
(Poivrons doux — Guide pour l´entreposage et le transport réfrigérés)

Norma vydána dne 1.7.1981

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 350.20


SKLADEM
ISO 666:2012-ed.4.0

Machine tools — Mounting of grinding wheels by means of hub flanges
(Machines-outils — Montage des meules par moyeux-flasques)

Norma vydána dne 15.5.2012

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
3 086.20


SKLADEM
ISO 6660:1993-ed.2.0

Mangoes — Cold storage
(Mangues — Entreposage réfrigéré)

Norma vydána dne 18.11.1993

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 350.20


SKLADEM
ISO 6661:1983

Fresh fruits and vegetables — Arrangement of parallelepipedic packages in land transport vehicles
(Fruits et légumes frais — Disposition des emballages parallélépipédiques dans les véhicules de transport terrestre)

Norma vydána dne 1.12.1983

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 350.20


SKLADEM

Zobrazen záznam od 21510 až 21520 z celkem 25354 záznamů.


Potřebujete pomoci?


Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.