ISO - Mezinárodní organizace pro standardizaci - strana 2151

Normy ISO - Mezinárodní organizace pro standardizaci - strana 2151

ISO (International Organization for Standardization - Mezinárodní organizace pro standardizaci) je největším světovým tvůrcem dobrovolných mezinárodních norem. Mezinárodní normy uvádějí současné specifikace produktů, služeb a osvědčených metod, čímž napomáhají zefektivnění průmyslu. Díky tomu, že jsou vytvářeny na základě mezinárodní shody, napomáhají při překonávání překážek v mezinárodním obchodu.

Zobrazení ceny: bez DPH
Zobrazovaná měna:
Řadit dle:

Upřesnit výběr pro "Normy ISO - strana 2151" dle:    


ISO 6638-2:1984

Fruit and vegetable products — Determination of formic acid content — Part 2: Routine method
(Produits dérivés des fruits et légumes — Détermination de la teneur en acide formique — Partie 2: Méthode pratique)

Norma vydána dne 1.10.1984

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 350.20


SKLADEM
ISO 6639-1:1986

Cereals and pulses — Determination of hidden insect infestation — Part 1: General principles
(Céréales et légumineuses — Détermination de l´infestation cachée par les insectes — Partie 1: Principes généraux)

Norma vydána dne 27.11.1986

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 350.20


SKLADEM
ISO 6639-2:1986

Cereals and pulses — Determination of hidden insect infestation — Part 2: Sampling
(Céréales et légumineuses — Détermination de l´infestation cachée par les insectes — Partie 2: Échantillonnage)

Norma vydána dne 27.11.1986

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 350.20


SKLADEM
ISO 6639-3:1986

Cereals and pulses — Determination of hidden insect infestation — Part 3: Reference method
(Céréales et légumineuses — Détermination de l´infestation cachée par les insectes — Partie 3: Méthode de référence)

Norma vydána dne 4.12.1986

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 350.20


SKLADEM
ISO 6639-4:1987

Cereals and pulses — Determination of hidden insect infestation — Part 4: Rapid methods
(Céréales et légumineuses — Détermination de l´infestation cachée par les insectes — Partie 4: Méthodes rapides)

Norma vydána dne 29.1.1987

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
3 086.20


SKLADEM
ISO 664:2008-ed.3.0

Oilseeds — Reduction of laboratory sample to test sample
(Graines oléagineuses — Réduction de l´échantillon pour laboratoire en échantillon pour essai)

Norma vydána dne 21.5.2008

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 350.20


SKLADEM
ISO 6640:2024

Measurement of density of water-sediment mixture using radiation transmission method
(Titre manque)

Norma vydána dne 3.5.2024

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
3 086.20


SKLADEM
ISO 6646:2011-ed.3.0

Rice — Determination of the potential milling yield from paddy and from husked rice
(Riz — Détermination des rendements d´usinage a partir du riz paddy et du riz décortiqué)

Norma vydána dne 1.7.2011

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
2 025.30


SKLADEM
ISO 6647-1:2020-ed.3.0

Rice — Determination of amylose content — Part 1: Spectrophotometric method with a defatting procedure by methanol and with calibration solutions of potato amylose and waxy rice amylopectin
(Riz — Détermination de la teneur en amylose — Partie 1: Méthode spectrophotométrique avec un mode opératoire de dégraissage au méthanol et des solutions d´étalonnage d´amylose de pomme de terre et d´amylopectine de riz gluant)

Norma vydána dne 14.7.2020

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
2 025.30


SKLADEM
ISO 6647-2:2020-ed.3.0

Rice — Determination of amylose content — Part 2: Spectrophotometric routine method without defatting procedure and with calibration from rice standards
(Riz — Détermination de la teneur en amylose — Partie 2: Méthode spectrophotométrique de routine sans mode opératoire de dégraissage et avec étalonnage a l´aide d´étalons de riz)

Norma vydána dne 14.7.2020

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
2 025.30


SKLADEM

Zobrazen záznam od 21500 až 21510 z celkem 25354 záznamů.


Potřebujete pomoci?


Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.