Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
ISO (International Organization for Standardization - Mezinárodní organizace pro standardizaci) je největším světovým tvůrcem dobrovolných mezinárodních norem. Mezinárodní normy uvádějí současné specifikace produktů, služeb a osvědčených metod, čímž napomáhají zefektivnění průmyslu. Díky tomu, že jsou vytvářeny na základě mezinárodní shody, napomáhají při překonávání překážek v mezinárodním obchodu.
Documentation — Bibliographic control characters
(Documentation — Caracteres de commande bibliographiques)
Norma vydána dne 4.9.1986
Vybrané provedení:
Fruits, vegetables and derived products — Determination of volatile acidity
(Fruits, légumes et produits dérivés — Détermination de l´acidité volatile)
Norma vydána dne 1.11.1981
Vybrané provedení:
Fruits, vegetables and derived products — Determination of lead content — Flameless atomic absorption spectrometric method
(Fruits, légumes et produits dérivés — Détermination de la teneur en plomb — Méthode par spectrométrie d´absorption atomique sans flamme)
Norma vydána dne 1.9.1984
Vybrané provedení:
Fruits, vegetables and derived products — Determination of arsenic content — Silver diethyldithiocarbamate spectrophotometric method
(Fruits, légumes et produits dérivés — Détermination de la teneur en arsenic — Méthode spectrophotométrique au diéthyldithiocarbamate d´argent)
Norma vydána dne 1.12.1982
Vybrané provedení:
Fruits, vegetables and derived products — Determination of nitrite and nitrate content — Molecular absorption spectrometric method
(Fruits, légumes et produits dérivés — Détermination de la teneur en nitrite et en nitrate — Méthode photométrique d´absorption moléculaire)
Norma vydána dne 1.11.1984
Vybrané provedení:
Fruits, vegetables and derived products — Determination of zinc content — Part 1: Polarographic method
(Fruits, légumes et produits dérivés — Détermination de la teneur en zinc — Partie 1: Méthode polarographique)
Norma vydána dne 24.4.1986
Vybrané provedení:
Fruits, vegetables and derived products — Determination of zinc content — Part 2: Atomic absorption spectrometric method
(Fruits, légumes et produits dérivés — Détermination de la teneur en zinc — Partie 2: Méthode par spectrométrie d´absorption atomique)
Norma vydána dne 1.10.1981
Vybrané provedení:
Fruit and vegetable products — Determination of zinc content — Part 3: Dithizone spectrometric method
(Produits dérivés des fruits et légumes — Détermination de la teneur en zinc — Partie 3: Méthode spectrométrique a la dithizone)
Norma vydána dne 1.12.1983
Vybrané provedení:
Fruits, vegetables and derived products — Determination of mercury content — Flameless atomic absorption method
(Fruits, légumes et produits dérivés — Détermination de la teneur en mercure — Méthode par absorption atomique sans flamme)
Norma vydána dne 1.5.1984
Vybrané provedení:
Fruit and vegetable products — Determination of formic acid content — Part 1: Gravimetric method
(Produits dérivés des fruits et légumes — Détermination de la teneur en acide formique — Partie 1: Méthode gravimétrique)
Norma vydána dne 21.11.1985
Vybrané provedení:Poslední aktualizace: 13.09.2024 (Počet položek: 2 429 660)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.