ISO - Mezinárodní organizace pro standardizaci - strana 2150

Normy ISO - Mezinárodní organizace pro standardizaci - strana 2150

ISO (International Organization for Standardization - Mezinárodní organizace pro standardizaci) je největším světovým tvůrcem dobrovolných mezinárodních norem. Mezinárodní normy uvádějí současné specifikace produktů, služeb a osvědčených metod, čímž napomáhají zefektivnění průmyslu. Díky tomu, že jsou vytvářeny na základě mezinárodní shody, napomáhají při překonávání překážek v mezinárodním obchodu.

Zobrazení ceny: bez DPH
Zobrazovaná měna:
Řadit dle:

Upřesnit výběr pro "Normy ISO - strana 2150" dle:    


ISO 6630:1986

Documentation — Bibliographic control characters
(Documentation — Caracteres de commande bibliographiques)

Norma vydána dne 4.9.1986

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 350.20


SKLADEM
ISO 6632:1981

Fruits, vegetables and derived products — Determination of volatile acidity
(Fruits, légumes et produits dérivés — Détermination de l´acidité volatile)

Norma vydána dne 1.11.1981

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
2 025.30


SKLADEM
ISO 6633:1984

Fruits, vegetables and derived products — Determination of lead content — Flameless atomic absorption spectrometric method
(Fruits, légumes et produits dérivés — Détermination de la teneur en plomb — Méthode par spectrométrie d´absorption atomique sans flamme)

Norma vydána dne 1.9.1984

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 350.20


SKLADEM
ISO 6634:1982

Fruits, vegetables and derived products — Determination of arsenic content — Silver diethyldithiocarbamate spectrophotometric method
(Fruits, légumes et produits dérivés — Détermination de la teneur en arsenic — Méthode spectrophotométrique au diéthyldithiocarbamate d´argent)

Norma vydána dne 1.12.1982

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 350.20


SKLADEM
ISO 6635:1984

Fruits, vegetables and derived products — Determination of nitrite and nitrate content — Molecular absorption spectrometric method
(Fruits, légumes et produits dérivés — Détermination de la teneur en nitrite et en nitrate — Méthode photométrique d´absorption moléculaire)

Norma vydána dne 1.11.1984

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 350.20


SKLADEM
ISO 6636-1:1986

Fruits, vegetables and derived products — Determination of zinc content — Part 1: Polarographic method
(Fruits, légumes et produits dérivés — Détermination de la teneur en zinc — Partie 1: Méthode polarographique)

Norma vydána dne 24.4.1986

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 350.20


SKLADEM
ISO 6636-2:1981

Fruits, vegetables and derived products — Determination of zinc content — Part 2: Atomic absorption spectrometric method
(Fruits, légumes et produits dérivés — Détermination de la teneur en zinc — Partie 2: Méthode par spectrométrie d´absorption atomique)

Norma vydána dne 1.10.1981

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 350.20


SKLADEM
ISO 6636-3:1983

Fruit and vegetable products — Determination of zinc content — Part 3: Dithizone spectrometric method
(Produits dérivés des fruits et légumes — Détermination de la teneur en zinc — Partie 3: Méthode spectrométrique a la dithizone)

Norma vydána dne 1.12.1983

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 350.20


SKLADEM
ISO 6637:1984

Fruits, vegetables and derived products — Determination of mercury content — Flameless atomic absorption method
(Fruits, légumes et produits dérivés — Détermination de la teneur en mercure — Méthode par absorption atomique sans flamme)

Norma vydána dne 1.5.1984

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 350.20


SKLADEM
ISO 6638-1:1985

Fruit and vegetable products — Determination of formic acid content — Part 1: Gravimetric method
(Produits dérivés des fruits et légumes — Détermination de la teneur en acide formique — Partie 1: Méthode gravimétrique)

Norma vydána dne 21.11.1985

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 350.20


SKLADEM

Zobrazen záznam od 21490 až 21500 z celkem 25354 záznamů.


Potřebujete pomoci?


Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.