Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
ISO (International Organization for Standardization - Mezinárodní organizace pro standardizaci) je největším světovým tvůrcem dobrovolných mezinárodních norem. Mezinárodní normy uvádějí současné specifikace produktů, služeb a osvědčených metod, čímž napomáhají zefektivnění průmyslu. Díky tomu, že jsou vytvářeny na základě mezinárodní shody, napomáhají při překonávání překážek v mezinárodním obchodu.
Plums — Guide to cold storage
(Prunes — Guide pour l´entreposage réfrigéré)
Norma vydána dne 1.2.1983
Vybrané provedení:
Garlic — Cold storage
(Ail — Entreposage réfrigéré)
Norma vydána dne 29.6.1995
Vybrané provedení:
Bilberries and blueberries — Guide to cold storage
(Myrtilles — Guide pour l´entreposage réfrigéré)
Norma vydána dne 1.2.1983
Vybrané provedení:
Strawberries — Guide to cold storage
(Fraises — Guide pour l´entreposage réfrigéré)
Norma vydána dne 1.2.1983
Vybrané provedení:
Coffee sampling — Triers for green coffee or raw coffee and parchment coffee
(Échantillonnage du café — Sondes pour café vert et café en parche)
Norma vydána dne 31.10.2011
Vybrané provedení:
Green coffee — Determination of proportion of insect-damaged beans
(Café vert — Détermination de la proportion de feves endommagées par les insectes)
Norma vydána dne 31.10.1985
Vybrané provedení:
Green coffee — Preparation of samples for use in sensory analysis
(Café vert — Préparation des échantillons en vue de l´analyse sensorielle)
Norma vydána dne 26.5.2008
Vybrané provedení:
Green and roasted coffee — Determination of free-flow bulk density of whole beans (Routine method)
(Café vert et café torréfié — Détermination de la masse volumique sans tassement des grains entiers (méthode pratique))
Norma vydána dne 14.9.1995
Vybrané provedení:
Instant coffee — Sampling method for bulk units with liners
(Café soluble — Méthode d´échantillonnage pour emballages en vrac avec doublure)
Norma vydána dne 18.7.2002
Vybrané provedení:
Green coffee — Determination of loss in mass at 105 degrees C
(Café vert — Détermination de la perte de masse a 105 degrés C)
Norma vydána dne 22.8.2003
Vybrané provedení:Poslední aktualizace: 13.09.2024 (Počet položek: 2 429 660)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.