ISO - Mezinárodní organizace pro standardizaci - strana 2129

Normy ISO - Mezinárodní organizace pro standardizaci - strana 2129

ISO (International Organization for Standardization - Mezinárodní organizace pro standardizaci) je největším světovým tvůrcem dobrovolných mezinárodních norem. Mezinárodní normy uvádějí současné specifikace produktů, služeb a osvědčených metod, čímž napomáhají zefektivnění průmyslu. Díky tomu, že jsou vytvářeny na základě mezinárodní shody, napomáhají při překonávání překážek v mezinárodním obchodu.

Zobrazení ceny: bez DPH
Zobrazovaná měna:
Řadit dle:

Upřesnit výběr pro "Normy ISO - strana 2129" dle:    


ISO 6579-1:2017

Microbiology of the food chain — Horizontal method for the detection, enumeration and serotyping of Salmonella — Part 1: Detection of Salmonella spp.
(Microbiologie de la chaîne alimentaire — Méthode horizontale pour la recherche, le dénombrement et le sérotypage des Salmonella — Partie 1: Recherche des Salmonella spp.)

Norma vydána dne 23.2.2017

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
5 333.70


SKLADEM
ISO 6579-1:2017/Amd1:2020 Změna

Microbiology of the food chain — Horizontal method for the detection, enumeration and serotyping of Salmonella — Part 1: Detection of Salmonella spp. — Amendment 1: Broader range of incubation temperatures, amendment to the status of Annex D, and correction of the composition of MSRV and SC
(Microbiologie de la chaîne alimentaire — Méthode horizontale pour la recherche, le dénombrement et le sérotypage des Salmonella — Partie 1: Recherche des Salmonella spp. — Amendement 1: Extension de la plage de températures pour l’incubation, amendement du statut de l’Annexe D et correction de la composition des milieux MSRV et SC)

Změna vydána dne 6.3.2020

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
554.90


SKLADEM
ISO/TS 6579-2:2012

Microbiology of food and animal feed — Horizontal method for the detection, enumeration and serotyping of Salmonella — Part 2: Enumeration by a miniaturized most probable number technique
(Microbiologie des aliments — Méthode horizontale pour la recherche, le dénombrement et le sérotypage des salmonella — Partie 2: Dénombrement par une technique miniaturisée du nombre le plus probable)

Norma vydána dne 5.11.2012

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
2 959.70


SKLADEM
ISO/TR 6579-3:2014

Microbiology of the food chain — Horizontal method for the detection, enumeration and serotyping of Salmonella — Part 3: Guidelines for serotyping of Salmonella spp.
(Microbiologie de la chaîne alimentaire — Méthode horizontale pour la recherche, le dénombrement et le sérotypage des Salmonella — Partie 3: Lignes directrices pour le sérotypage des Salmonella spp.)

Norma vydána dne 8.7.2014

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
4 655.40


SKLADEM
ISO 658:2002-ed.3.0

Oilseeds — Determination of content of impurities
(Graines oléagineuses — Détermination de la teneur en impuretés)

Norma vydána dne 2.5.2002

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 942.30


SKLADEM
ISO 6581:2018-ed.3.0

Anodizing of aluminium and its alloys — Determination of the comparative fastness to ultraviolet light and heat of coloured anodic oxidation coatings
(Anodisation de l´aluminium et de ses alliages — Détermination de la solidité comparée a la lumiere ultraviolette et a la chaleur des couches anodiques colorées)

Norma vydána dne 22.8.2018

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 294.90


SKLADEM
ISO 6586:1980

Data processing — Implementation of the ISO 7- bit and 8- bit coded character sets on punched cards
(Traitement de l´information — Matérialisation des jeux de caracteres codés a 7 éléments et a 8 éléments sur cartes perforées)

Norma vydána dne 1.11.1980

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 294.90


SKLADEM
ISO 6587:2021-ed.3.0

Paper, board and pulps — Determination of conductivity of aqueous extracts
(Papier, carton et pâtes — Détermination de la conductivité des extraits aqueux)

Norma vydána dne 4.11.2021

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 294.90


SKLADEM
ISO 6588-1:2021-ed.4.0

Paper, board and pulps — Determination of pH of aqueous extracts — Part 1: Cold extraction
(Papier, carton et pâtes — Détermination du pH des extraits aqueux — Partie 1: Extraction a froid)

Norma vydána dne 23.11.2021

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 942.30


SKLADEM
ISO 6588-2:2021-ed.4.0

Paper, board and pulps — Determination of pH of aqueous extracts — Part 2: Hot extraction
(Papier, carton et pâtes — Détermination du pH des extraits aqueux — Partie 2: Extraction a chaud)

Norma vydána dne 23.11.2021

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 942.30


SKLADEM

Zobrazen záznam od 21280 až 21290 z celkem 25160 záznamů.


Potřebujete pomoci?


Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.