Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
ISO (International Organization for Standardization - Mezinárodní organizace pro standardizaci) je největším světovým tvůrcem dobrovolných mezinárodních norem. Mezinárodní normy uvádějí současné specifikace produktů, služeb a osvědčených metod, čímž napomáhají zefektivnění průmyslu. Díky tomu, že jsou vytvářeny na základě mezinárodní shody, napomáhají při překonávání překážek v mezinárodním obchodu.
Microbiology of the food chain — Horizontal method for the detection, enumeration and serotyping of Salmonella — Part 1: Detection of Salmonella spp.
(Microbiologie de la chaîne alimentaire — Méthode horizontale pour la recherche, le dénombrement et le sérotypage des Salmonella — Partie 1: Recherche des Salmonella spp.)
Norma vydána dne 23.2.2017
Vybrané provedení:
Microbiology of the food chain — Horizontal method for the detection, enumeration and serotyping of Salmonella — Part 1: Detection of Salmonella spp. — Amendment 1: Broader range of incubation temperatures, amendment to the status of Annex D, and correction of the composition of MSRV and SC
(Microbiologie de la chaîne alimentaire — Méthode horizontale pour la recherche, le dénombrement et le sérotypage des Salmonella — Partie 1: Recherche des Salmonella spp. — Amendement 1: Extension de la plage de températures pour l’incubation, amendement du statut de l’Annexe D et correction de la composition des milieux MSRV et SC)
Změna vydána dne 6.3.2020
Vybrané provedení:
Microbiology of food and animal feed — Horizontal method for the detection, enumeration and serotyping of Salmonella — Part 2: Enumeration by a miniaturized most probable number technique
(Microbiologie des aliments — Méthode horizontale pour la recherche, le dénombrement et le sérotypage des salmonella — Partie 2: Dénombrement par une technique miniaturisée du nombre le plus probable)
Norma vydána dne 5.11.2012
Vybrané provedení:
Microbiology of the food chain — Horizontal method for the detection, enumeration and serotyping of Salmonella — Part 3: Guidelines for serotyping of Salmonella spp.
(Microbiologie de la chaîne alimentaire — Méthode horizontale pour la recherche, le dénombrement et le sérotypage des Salmonella — Partie 3: Lignes directrices pour le sérotypage des Salmonella spp.)
Norma vydána dne 8.7.2014
Vybrané provedení:
Oilseeds — Determination of content of impurities
(Graines oléagineuses — Détermination de la teneur en impuretés)
Norma vydána dne 2.5.2002
Vybrané provedení:
Anodizing of aluminium and its alloys — Determination of the comparative fastness to ultraviolet light and heat of coloured anodic oxidation coatings
(Anodisation de l´aluminium et de ses alliages — Détermination de la solidité comparée a la lumiere ultraviolette et a la chaleur des couches anodiques colorées)
Norma vydána dne 22.8.2018
Vybrané provedení:
Data processing — Implementation of the ISO 7- bit and 8- bit coded character sets on punched cards
(Traitement de l´information — Matérialisation des jeux de caracteres codés a 7 éléments et a 8 éléments sur cartes perforées)
Norma vydána dne 1.11.1980
Vybrané provedení:
Paper, board and pulps — Determination of conductivity of aqueous extracts
(Papier, carton et pâtes — Détermination de la conductivité des extraits aqueux)
Norma vydána dne 4.11.2021
Vybrané provedení:
Paper, board and pulps — Determination of pH of aqueous extracts — Part 1: Cold extraction
(Papier, carton et pâtes — Détermination du pH des extraits aqueux — Partie 1: Extraction a froid)
Norma vydána dne 23.11.2021
Vybrané provedení:
Paper, board and pulps — Determination of pH of aqueous extracts — Part 2: Hot extraction
(Papier, carton et pâtes — Détermination du pH des extraits aqueux — Partie 2: Extraction a chaud)
Norma vydána dne 23.11.2021
Vybrané provedení:Poslední aktualizace: 01.05.2024 (Počet položek: 2 896 514)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.