Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Animal and vegetable fats and oils — Detection and identification of antioxidants — Thin-layer chromatographic method
Automaticky přeložený název:
Živočišné a rostlinné tuky a oleje - detekce a identifikace antioxidantů - chromatografií na tenké vrstvě metoda
NORMA vydána dne 1.10.1982
Označení normy: ISO 5558:1982
Datum vydání normy: 1.10.1982
Kód zboží: NS-433035
Počet stran: 3
Přibližná hmotnost: 9 g (0.02 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO
Poslední aktualizace: 11.07.2025 (Počet položek: 2 208 012)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.