Norma ISO 5558:1982 1.10.1982 náhled

ISO 5558:1982

Animal and vegetable fats and oils — Detection and identification of antioxidants — Thin-layer chromatographic method

Automaticky přeložený název:

Živočišné a rostlinné tuky a oleje - detekce a identifikace antioxidantů - chromatografií na tenké vrstvě metoda



NORMA vydána dne 1.10.1982


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena1367.30 bez DPH
1 367.30

Informace o normě:

Označení normy: ISO 5558:1982
Datum vydání normy: 1.10.1982
Kód zboží: NS-433035
Počet stran: 3
Přibližná hmotnost: 9 g (0.02 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO

Kategorie - podobné normy:

Živočišné a rostlinné tuky a oleje.

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.