Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Meat products — Determination of starch content (Reference method)
Automaticky přeložený název:
Masné výrobky - Stanovení obsahu škrobu (Referenční metoda)
NORMA vydána dne 1.6.1978
Označení normy: ISO 5554:1978
Datum vydání normy: 1.6.1978
Kód zboží: NS-433032
Počet stran: 5
Přibližná hmotnost: 15 g (0.03 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO
Chcete mít jistotu o platnosti užívaných předpisů?
Nabízíme Vám řešení, abyste mohli používat stále platné (aktuální) legislativní předpisy.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 10.07.2025 (Počet položek: 2 207 970)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.