ISO - Mezinárodní organizace pro standardizaci - strana 2079

Normy ISO - Mezinárodní organizace pro standardizaci - strana 2079

ISO (International Organization for Standardization - Mezinárodní organizace pro standardizaci) je největším světovým tvůrcem dobrovolných mezinárodních norem. Mezinárodní normy uvádějí současné specifikace produktů, služeb a osvědčených metod, čímž napomáhají zefektivnění průmyslu. Díky tomu, že jsou vytvářeny na základě mezinárodní shody, napomáhají při překonávání překážek v mezinárodním obchodu.

Zobrazení ceny: bez DPH
Zobrazovaná měna:
Řadit dle:

Upřesnit výběr pro "Normy ISO - strana 2079" dle:    


ISO 5538:2004-ed.2.0

Milk and milk products — Sampling — Inspection by attributes
(Lait et produits laitiers — Échantillonnage — Contrôle par attributs)

Norma vydána dne 25.11.2004

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
4 169.20


SKLADEM
ISO 554:1976

Standard atmospheres for conditioning and/or testing — Specifications
(Atmospheres normales de conditionnement et/ou d´essai — Spécifications)

Norma vydána dne 1.8.1976

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 358.20


SKLADEM
ISO 5540:2023

Ships and marine technology — Sea-going vessels — Dual traction/stowage winches for oceanographic research
(Titre manque)

Norma vydána dne 18.5.2023

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
2 053.00


SKLADEM
ISO 5544:2008-ed.2.0

Caseins — Determination of " fixed ash " (Reference method)
(Caséines — Détermination des «cendres fixes» (Méthode de référence))

Norma vydána dne 8.1.2008

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 358.20


SKLADEM
ISO 5545:2008-ed.2.0

Rennet caseins and caseinates — Determination of ash (Reference method)
(Caséines présure et caséinates — Détermination des cendres (Méthode de référence))

Norma vydána dne 8.1.2008

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 358.20


SKLADEM
ISO 5546:2010-ed.2.0

Caseins and caseinates — Determination of pH (Reference method)
(Caséines et caséinates — Détermination du pH (Méthode de référence))

Norma vydána dne 21.5.2010

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 358.20


SKLADEM
ISO 5547:2008-ed.2.0

Caseins — Determination of free acidity (Reference method)
(Caséines — Détermination de l´acidité libre (Méthode de référence))

Norma vydána dne 8.1.2008

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 358.20


SKLADEM
ISO 5548:2004-ed.2.0

Caseins and caseinates — Determination of lactose content — Photometric method
(Caséines et caséinates — Détermination de la teneur en lactose — Méthode photométrique)

Norma vydána dne 25.11.2004

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 358.20


SKLADEM
ISO 5550:2006-ed.2.0

Caseins and caseinates — Determination of moisture content (Reference method)
(Caséines et caséinates — Détermination de la teneur en humidité (Méthode de référence))

Norma vydána dne 3.10.2006

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
2 053.00


SKLADEM
ISO 5553:2024-ed.2.0

Meat and meat products — Detection of condensed phosphates
(Viandes et produits a base de viande — Recherche des phosphates condensés)

Norma vydána dne 23.2.2024

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
2 053.00


SKLADEM

Zobrazen záznam od 20780 až 20790 z celkem 25834 záznamů.


Potřebujete pomoci?


Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.