Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
ISO (International Organization for Standardization - Mezinárodní organizace pro standardizaci) je největším světovým tvůrcem dobrovolných mezinárodních norem. Mezinárodní normy uvádějí současné specifikace produktů, služeb a osvědčených metod, čímž napomáhají zefektivnění průmyslu. Díky tomu, že jsou vytvářeny na základě mezinárodní shody, napomáhají při překonávání překážek v mezinárodním obchodu.
Milk and milk products — Sampling — Inspection by attributes
(Lait et produits laitiers — Échantillonnage — Contrôle par attributs)
Norma vydána dne 25.11.2004
Vybrané provedení:
Standard atmospheres for conditioning and/or testing — Specifications
(Atmospheres normales de conditionnement et/ou d´essai — Spécifications)
Norma vydána dne 1.8.1976
Vybrané provedení:
Ships and marine technology — Sea-going vessels — Dual traction/stowage winches for oceanographic research
(Titre manque)
Norma vydána dne 18.5.2023
Vybrané provedení:
Caseins — Determination of " fixed ash " (Reference method)
(Caséines — Détermination des «cendres fixes» (Méthode de référence))
Norma vydána dne 8.1.2008
Vybrané provedení:
Rennet caseins and caseinates — Determination of ash (Reference method)
(Caséines présure et caséinates — Détermination des cendres (Méthode de référence))
Norma vydána dne 8.1.2008
Vybrané provedení:
Caseins and caseinates — Determination of pH (Reference method)
(Caséines et caséinates — Détermination du pH (Méthode de référence))
Norma vydána dne 21.5.2010
Vybrané provedení:
Caseins — Determination of free acidity (Reference method)
(Caséines — Détermination de l´acidité libre (Méthode de référence))
Norma vydána dne 8.1.2008
Vybrané provedení:
Caseins and caseinates — Determination of lactose content — Photometric method
(Caséines et caséinates — Détermination de la teneur en lactose — Méthode photométrique)
Norma vydána dne 25.11.2004
Vybrané provedení:
Caseins and caseinates — Determination of moisture content (Reference method)
(Caséines et caséinates — Détermination de la teneur en humidité (Méthode de référence))
Norma vydána dne 3.10.2006
Vybrané provedení:
Meat and meat products — Detection of condensed phosphates
(Viandes et produits a base de viande — Recherche des phosphates condensés)
Norma vydána dne 23.2.2024
Vybrané provedení:Poslední aktualizace: 24.10.2025 (Počet položek: 2 240 934)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.