ISO - Mezinárodní organizace pro standardizaci - strana 2080

Normy ISO - Mezinárodní organizace pro standardizaci - strana 2080

ISO (International Organization for Standardization - Mezinárodní organizace pro standardizaci) je největším světovým tvůrcem dobrovolných mezinárodních norem. Mezinárodní normy uvádějí současné specifikace produktů, služeb a osvědčených metod, čímž napomáhají zefektivnění průmyslu. Díky tomu, že jsou vytvářeny na základě mezinárodní shody, napomáhají při překonávání překážek v mezinárodním obchodu.

Zobrazení ceny: bez DPH
Zobrazovaná měna:
Řadit dle:

Upřesnit výběr pro "Normy ISO - strana 2080" dle:    


ISO 5554:1978

Meat products — Determination of starch content (Reference method)
(Produits a base de viande — Détermination de la teneur en amidon (Méthode de référence))

Norma vydána dne 1.6.1978

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 358.20


SKLADEM
ISO 5555:2001-ed.3.0

Animal and vegetable fats and oils — Sampling
(Corps gras d´origines animale et végétale — Échantillonnage)

Norma vydána dne 20.12.2001

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
4 169.20


SKLADEM
ISO 5555:2001-ed.3.0/Amd1:2014 Změna

Animal and vegetable fats and oils — Sampling — Amendment 1: Flexitanks
(Corps gras d´origines animale et végétale — Échantillonnage — Amendement 1: Citernes souples)

Změna vydána dne 21.7.2014

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
568.50


SKLADEM
ISO 5556:2023

Ships and marine technology — Sea-going vessels — Single-drum winches for oceanographic research
(Navires et technologie maritime — Navires de haute mer — Treuils de recherche océanographique a tambour simple)

Norma vydána dne 2.6.2023

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
2 053.00


SKLADEM
ISO 5558:1982

Animal and vegetable fats and oils — Detection and identification of antioxidants — Thin-layer chromatographic method
(Corps gras d´origines animale et végétale — Recherche et identification des antioxygenes — Méthode par chromatographie en couche mince)

Norma vydána dne 1.10.1982

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 358.20


SKLADEM
ISO 5559:1995-ed.3.0

Dehydrated onion (Allium cepa Linnaeus) — Specification
(Oignon déshydraté (Allium cepa Linnaeus) — Spécifications)

Norma vydána dne 17.8.1995

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
2 053.00


SKLADEM
ISO 556:2020-ed.2.0

Coke (greater than 20 mm in size) — Determination of mechanical strength
(Coke (dimension supérieure a 20 mm) — Détermination de la cohésion)

Norma vydána dne 20.3.2020

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
2 053.00


SKLADEM
ISO 5560:1997-ed.3.0

Dehydrated garlic (Allium sativum L.) — Specification
(Ail déshydraté (Allium sativum L.) — Spécifications)

Norma vydána dne 24.7.1997

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
2 053.00


SKLADEM
ISO 5561:1990-ed.2.0

Black caraway and blond caraway (Carum carvi Linnaeus), whole — Specification
(Carvi noir et carvi blond entiers (Carum carvi Linnaeus) — Spécifications)

Norma vydána dne 23.8.1990

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 358.20


SKLADEM
ISO 5562:1983

Turmeric, whole or ground (powdered) — Specification
(Curcuma, entier ou en poudre — Spécifications)

Norma vydána dne 1.5.1983

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 358.20


SKLADEM

Zobrazen záznam od 20790 až 20800 z celkem 25834 záznamů.


Potřebujete pomoci?


Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.