Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
ISO (International Organization for Standardization - Mezinárodní organizace pro standardizaci) je největším světovým tvůrcem dobrovolných mezinárodních norem. Mezinárodní normy uvádějí současné specifikace produktů, služeb a osvědčených metod, čímž napomáhají zefektivnění průmyslu. Díky tomu, že jsou vytvářeny na základě mezinárodní shody, napomáhají při překonávání překážek v mezinárodním obchodu.
Meat products — Determination of starch content (Reference method)
(Produits a base de viande — Détermination de la teneur en amidon (Méthode de référence))
Norma vydána dne 1.6.1978
Vybrané provedení:
Animal and vegetable fats and oils — Sampling
(Corps gras d´origines animale et végétale — Échantillonnage)
Norma vydána dne 20.12.2001
Vybrané provedení:
Animal and vegetable fats and oils — Sampling — Amendment 1: Flexitanks
(Corps gras d´origines animale et végétale — Échantillonnage — Amendement 1: Citernes souples)
Změna vydána dne 21.7.2014
Vybrané provedení:
Ships and marine technology — Sea-going vessels — Single-drum winches for oceanographic research
(Navires et technologie maritime — Navires de haute mer — Treuils de recherche océanographique a tambour simple)
Norma vydána dne 2.6.2023
Vybrané provedení:
Animal and vegetable fats and oils — Detection and identification of antioxidants — Thin-layer chromatographic method
(Corps gras d´origines animale et végétale — Recherche et identification des antioxygenes — Méthode par chromatographie en couche mince)
Norma vydána dne 1.10.1982
Vybrané provedení:
Dehydrated onion (Allium cepa Linnaeus) — Specification
(Oignon déshydraté (Allium cepa Linnaeus) — Spécifications)
Norma vydána dne 17.8.1995
Vybrané provedení:
Coke (greater than 20 mm in size) — Determination of mechanical strength
(Coke (dimension supérieure a 20 mm) — Détermination de la cohésion)
Norma vydána dne 20.3.2020
Vybrané provedení:
Dehydrated garlic (Allium sativum L.) — Specification
(Ail déshydraté (Allium sativum L.) — Spécifications)
Norma vydána dne 24.7.1997
Vybrané provedení:
Black caraway and blond caraway (Carum carvi Linnaeus), whole — Specification
(Carvi noir et carvi blond entiers (Carum carvi Linnaeus) — Spécifications)
Norma vydána dne 23.8.1990
Vybrané provedení:
Turmeric, whole or ground (powdered) — Specification
(Curcuma, entier ou en poudre — Spécifications)
Norma vydána dne 1.5.1983
Vybrané provedení:Poslední aktualizace: 24.10.2025 (Počet položek: 2 240 934)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.