ISO - Mezinárodní organizace pro standardizaci - strana 2078

Normy ISO - Mezinárodní organizace pro standardizaci - strana 2078

ISO (International Organization for Standardization - Mezinárodní organizace pro standardizaci) je největším světovým tvůrcem dobrovolných mezinárodních norem. Mezinárodní normy uvádějí současné specifikace produktů, služeb a osvědčených metod, čímž napomáhají zefektivnění průmyslu. Díky tomu, že jsou vytvářeny na základě mezinárodní shody, napomáhají při překonávání překážek v mezinárodním obchodu.

Zobrazení ceny: bez DPH
Zobrazovaná měna:
Řadit dle:

Upřesnit výběr pro "Normy ISO - strana 2078" dle:    


ISO 5528:2023

Ships and marine technology — Deep-sea hydraulic winch equipment
(Titre manque)

Norma vydána dne 3.5.2023

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
2 053.00


SKLADEM
ISO 5529:2007-ed.3.0

Wheat — Determination of the sedimentation index — Zeleny test
(Blé tendre — Détermination de l´indice de sédimentation — Test de Zélény)

Norma vydána dne 28.8.2007

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
2 053.00


SKLADEM
ISO 5530-1:2025-ed.4.0

Wheat flour — Physical characteristics of doughs — Part 1: Determination of water absorption and rheological properties using a farinograph
(Farines de blé tendre — Caractéristiques physiques des pâtes — Partie 1: Détermination de l´absorption d´eau et des caractéristiques rhéologiques au moyen du farinographe)

Norma vydána dne 15.1.2025

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
5 590.60


SKLADEM
ISO 5530-2:2025-ed.4.0

Wheat flour — Physical characteristics of doughs — Part 2: Determination of rheological properties using an extensograph
(Farines de blé tendre — Caractéristiques physiques des pâtes — Partie 2: Détermination des caractéristiques rhéologiques au moyen de l´extensographe)

Norma vydána dne 15.1.2025

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
6 285.50


SKLADEM
ISO 5530-3:1988

Wheat flour — Physical characteristics of doughs — Part 3: Determination of water absorption and rheological properties using a valorigraph
(Farines de blé tendre — Caractéristiques physiques des pâtes — Partie 3: Détermination de l´absorption d´eau et des caractéristiques rhéologiques au moyen du valorigraphe)

Norma vydána dne 29.12.1988

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 358.20


SKLADEM
ISO 5533:2023

Textiles — Quantification of carbon fibre constituent element — Elemental analyser method
(Textiles — Quantification des éléments constitutifs des fibres de carbone — Méthode de l´analyseur élémentaire)

Norma vydána dne 11.10.2023

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 358.20


SKLADEM
ISO 5534:2004-ed.2.0

Cheese and processed cheese — Determination of the total solids content (Reference method)
(Fromages et fromages fondus — Détermination de la teneur totale en matiere seche (Méthode de référence))

Norma vydána dne 13.5.2004

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
2 053.00


SKLADEM
ISO 5534:2004-ed.2.0/Cor1:2013 Oprava

Cheese and processed cheese — Determination of the total solids content (Reference method) — Technical Corrigendum 1
(Fromages et fromages fondus — Détermination de la teneur totale en matiere seche (Méthode de référence) — Rectificatif technique 1)

Oprava vydána dne 12.6.2013

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
21.60


SKLADEM
ISO 5536:2009-ed.2.0

Milk fat products — Determination of water content — Karl Fischer method
(Produits a base de matiere grasse laitiere — Détermination de la teneur en eau — Méthode de Karl Fischer)

Norma vydána dne 4.11.2009

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
2 053.00


SKLADEM
ISO 5537:2023-ed.2.0

Dried milk and dried milk products — Determination of moisture content (reference method)
(Lait sec et produits a base de lait sec — Détermination du taux d’humidité (méthode de référence))

Norma vydána dne 17.7.2023

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
2 053.00


SKLADEM

Zobrazen záznam od 20770 až 20780 z celkem 25834 záznamů.


Potřebujete pomoci?


Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.