ISO - Mezinárodní organizace pro standardizaci - strana 2077

Normy ISO - Mezinárodní organizace pro standardizaci - strana 2077

ISO (International Organization for Standardization - Mezinárodní organizace pro standardizaci) je největším světovým tvůrcem dobrovolných mezinárodních norem. Mezinárodní normy uvádějí současné specifikace produktů, služeb a osvědčených metod, čímž napomáhají zefektivnění průmyslu. Díky tomu, že jsou vytvářeny na základě mezinárodní shody, napomáhají při překonávání překážek v mezinárodním obchodu.

Zobrazení ceny: bez DPH
Zobrazovaná měna:
Řadit dle:

Upřesnit výběr pro "Normy ISO - strana 2077" dle:    


ISO 5518:2007-ed.2.0

Fruits, vegetables and derived products — Determination of benzoic acid content — Spectrophotometric method
(Fruits, légumes et produits dérivés — Détermination de la teneur en acide benzoique — Méthode spectrophotométrique)

Norma vydána dne 18.1.2007

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 355.00


SKLADEM
ISO 5519:2008-ed.2.0

Fruits, vegetables and derived products — Determination of sorbic acid content
(Fruits, légumes et produits dérivés — Détermination de la teneur en acide sorbique)

Norma vydána dne 18.2.2008

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
2 048.20


SKLADEM
ISO 5520:1981

Fruits, vegetables and derived products — Determination of alkalinity of total ash and of water-soluble ash
(Fruits, légumes et produits dérivés — Détermination de l´alcalinité des cendres totales et des cendres solubles dans l´eau)

Norma vydána dne 1.8.1981

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 355.00


SKLADEM
ISO 5521:1981

Fruits, vegetables and derived products — Qualitative method for the detection of sulphur dioxide
(Fruits, légumes et produits dérivés — Méthode qualitative de recherche du dioxyde de soufre)

Norma vydána dne 1.8.1981

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 355.00


SKLADEM
ISO 5522:1981

Fruits, vegetables and derived products — Determination of total sulphur dioxide content
(Fruits, légumes et produits dérivés — Détermination de la teneur en dioxyde de soufre total)

Norma vydána dne 1.9.1981

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
2 048.20


SKLADEM
ISO 5523:1981

Liquid fruit and vegetable products — Determination of sulphur dioxide content (Routine method)
(Produits liquides dérivés des fruits et légumes — Détermination de la teneur en dioxyde de soufre (Méthode pratique))

Norma vydána dne 1.8.1981

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 355.00


SKLADEM
ISO 5524:1991-ed.2.0

Tomatoes — Guide to cold storage and refrigerated transport
(Tomates — Guide pour l´entreposage et le transport réfrigérés)

Norma vydána dne 27.6.1991

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 355.00


SKLADEM
ISO 5525:1986-ed.2.0

Potatoes — Storage in the open (in clamps)
(Pommes de terre — Entreposage en plein air (en prismes))

Norma vydána dne 27.11.1986

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 355.00


SKLADEM
ISO 5526:2013-ed.2.0

Cereals, pulses and other food grains — Nomenclature
(Céréales, légumineuses et autres graines alimentaires — Nomenclature)

Norma vydána dne 22.2.2013

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
4 884.20


SKLADEM
ISO 5527:2015-ed.3.0

Cereals — Vocabulary
(Céréales — Vocabulaire)

Norma vydána dne 30.1.2015

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
4 884.20


SKLADEM

Zobrazen záznam od 20760 až 20770 z celkem 25834 záznamů.


Potřebujete pomoci?


Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.