ISO - Mezinárodní organizace pro standardizaci - strana 2066

Normy ISO - Mezinárodní organizace pro standardizaci - strana 2066

ISO (International Organization for Standardization - Mezinárodní organizace pro standardizaci) je největším světovým tvůrcem dobrovolných mezinárodních norem. Mezinárodní normy uvádějí současné specifikace produktů, služeb a osvědčených metod, čímž napomáhají zefektivnění průmyslu. Díky tomu, že jsou vytvářeny na základě mezinárodní shody, napomáhají při překonávání překážek v mezinárodním obchodu.

Zobrazení ceny: bez DPH
Zobrazovaná měna:
Řadit dle:

Upřesnit výběr pro "Normy ISO - strana 2066" dle:    


ISO 5547:2008-ed.2.0

Caseins — Determination of free acidity (Reference method)
(Caséines — Détermination de l´acidité libre (Méthode de référence))

Norma vydána dne 8.1.2008

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 364.00


SKLADEM
ISO 5548:2004-ed.2.0

Caseins and caseinates — Determination of lactose content — Photometric method
(Caséines et caséinates — Détermination de la teneur en lactose — Méthode photométrique)

Norma vydána dne 25.11.2004

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 364.00


SKLADEM
ISO 5550:2006-ed.2.0

Caseins and caseinates — Determination of moisture content (Reference method)
(Caséines et caséinates — Détermination de la teneur en humidité (Méthode de référence))

Norma vydána dne 3.10.2006

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
2 061.90


SKLADEM
ISO 5553:2024-ed.2.0

Meat and meat products — Detection of condensed phosphates
(Viandes et produits a base de viande — Recherche des phosphates condensés)

Norma vydána dne 23.2.2024

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
2 061.90


SKLADEM
ISO 5554:1978

Meat products — Determination of starch content (Reference method)
(Produits a base de viande — Détermination de la teneur en amidon (Méthode de référence))

Norma vydána dne 1.6.1978

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 364.00


SKLADEM
ISO 5555:2001-ed.3.0

Animal and vegetable fats and oils — Sampling
(Corps gras d´origines animale et végétale — Échantillonnage)

Norma vydána dne 20.12.2001

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
4 187.30


SKLADEM
ISO 5555:2001-ed.3.0/Amd1:2014 Změna

Animal and vegetable fats and oils — Sampling — Amendment 1: Flexitanks
(Corps gras d´origines animale et végétale — Échantillonnage — Amendement 1: Citernes souples)

Změna vydána dne 21.7.2014

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
571.00


SKLADEM
ISO 5556:2023

Ships and marine technology — Sea-going vessels — Single-drum winches for oceanographic research
(Navires et technologie maritime — Navires de haute mer — Treuils de recherche océanographique a tambour simple)

Norma vydána dne 2.6.2023

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
2 061.90


SKLADEM
ISO 5558:1982

Animal and vegetable fats and oils — Detection and identification of antioxidants — Thin-layer chromatographic method
(Corps gras d´origines animale et végétale — Recherche et identification des antioxygenes — Méthode par chromatographie en couche mince)

Norma vydána dne 1.10.1982

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 364.00


SKLADEM
ISO 5559:1995-ed.3.0

Dehydrated onion (Allium cepa Linnaeus) — Specification
(Oignon déshydraté (Allium cepa Linnaeus) — Spécifications)

Norma vydána dne 17.8.1995

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
2 061.90


SKLADEM

Zobrazen záznam od 20650 až 20660 z celkem 25667 záznamů.


Potřebujete pomoci?


Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.