ISO - Mezinárodní organizace pro standardizaci - strana 2067

Normy ISO - Mezinárodní organizace pro standardizaci - strana 2067

ISO (International Organization for Standardization - Mezinárodní organizace pro standardizaci) je největším světovým tvůrcem dobrovolných mezinárodních norem. Mezinárodní normy uvádějí současné specifikace produktů, služeb a osvědčených metod, čímž napomáhají zefektivnění průmyslu. Díky tomu, že jsou vytvářeny na základě mezinárodní shody, napomáhají při překonávání překážek v mezinárodním obchodu.

Zobrazení ceny: bez DPH
Zobrazovaná měna:
Řadit dle:

Upřesnit výběr pro "Normy ISO - strana 2067" dle:    


ISO 556:2020-ed.2.0

Coke (greater than 20 mm in size) — Determination of mechanical strength
(Coke (dimension supérieure a 20 mm) — Détermination de la cohésion)

Norma vydána dne 20.3.2020

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
2 061.90


SKLADEM
ISO 5560:1997-ed.3.0

Dehydrated garlic (Allium sativum L.) — Specification
(Ail déshydraté (Allium sativum L.) — Spécifications)

Norma vydána dne 24.7.1997

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
2 061.90


SKLADEM
ISO 5561:1990-ed.2.0

Black caraway and blond caraway (Carum carvi Linnaeus), whole — Specification
(Carvi noir et carvi blond entiers (Carum carvi Linnaeus) — Spécifications)

Norma vydána dne 23.8.1990

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 364.00


SKLADEM
ISO 5562:1983

Turmeric, whole or ground (powdered) — Specification
(Curcuma, entier ou en poudre — Spécifications)

Norma vydána dne 1.5.1983

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 364.00


SKLADEM
ISO 5563:1984

Dried peppermint (Mentha piperita Linnaeus) — Specification
(Menthe poivrée (Mentha piperita Linnaeus) séchée — Spécifications)

Norma vydána dne 1.9.1984

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 364.00


SKLADEM
ISO 5564:1982

Black pepper and white pepper, whole or ground — Determination of piperine content — Spectrophotometric method
(Poivre noir et poivre blanc, entier ou en poudre — Détermination de la teneur en pipérine — Méthode spectrophotométrique)

Norma vydána dne 1.11.1982

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 364.00


SKLADEM
ISO 5565-1:1999

Vanilla [Vanilla fragrans (Salisbury) Ames] — Part 1: Specification
(Vanille [Vanilla fragrans (Salisbury) Ames] — Partie 1: Spécifications)

Norma vydána dne 16.12.1999

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 364.00


SKLADEM
ISO 5565-2:1999

Vanilla [Vanilla fragrans (Salisbury) Ames] — Part 2: Test methods
(Vanille [Vanilla fragrans (Salisbury) Ames] — Partie 2: Méthodes d´essai)

Norma vydána dne 16.12.1999

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
2 061.90


SKLADEM
ISO 5566:1982

Turmeric — Determination of colouring power — Spectrophotometric method
(Curcuma — Détermination du pouvoir colorant — Méthode spectrophotométrique)

Norma vydána dne 1.11.1982

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 364.00


SKLADEM
ISO 5567:1982

Dehydrated garlic — Determination of volatile organic sulphur compounds
(Ail déshydraté — Détermination des composés sulfurés organiques volatils)

Norma vydána dne 1.10.1982

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 364.00


SKLADEM

Zobrazen záznam od 20660 až 20670 z celkem 25667 záznamů.


Potřebujete pomoci?


Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.