Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
ISO (International Organization for Standardization - Mezinárodní organizace pro standardizaci) je největším světovým tvůrcem dobrovolných mezinárodních norem. Mezinárodní normy uvádějí současné specifikace produktů, služeb a osvědčených metod, čímž napomáhají zefektivnění průmyslu. Díky tomu, že jsou vytvářeny na základě mezinárodní shody, napomáhají při překonávání překážek v mezinárodním obchodu.
Coke (greater than 20 mm in size) — Determination of mechanical strength
(Coke (dimension supérieure a 20 mm) — Détermination de la cohésion)
Norma vydána dne 20.3.2020
Vybrané provedení:
Dehydrated garlic (Allium sativum L.) — Specification
(Ail déshydraté (Allium sativum L.) — Spécifications)
Norma vydána dne 24.7.1997
Vybrané provedení:
Black caraway and blond caraway (Carum carvi Linnaeus), whole — Specification
(Carvi noir et carvi blond entiers (Carum carvi Linnaeus) — Spécifications)
Norma vydána dne 23.8.1990
Vybrané provedení:
Turmeric, whole or ground (powdered) — Specification
(Curcuma, entier ou en poudre — Spécifications)
Norma vydána dne 1.5.1983
Vybrané provedení:
Dried peppermint (Mentha piperita Linnaeus) — Specification
(Menthe poivrée (Mentha piperita Linnaeus) séchée — Spécifications)
Norma vydána dne 1.9.1984
Vybrané provedení:
Black pepper and white pepper, whole or ground — Determination of piperine content — Spectrophotometric method
(Poivre noir et poivre blanc, entier ou en poudre — Détermination de la teneur en pipérine — Méthode spectrophotométrique)
Norma vydána dne 1.11.1982
Vybrané provedení:
Vanilla [Vanilla fragrans (Salisbury) Ames] — Part 1: Specification
(Vanille [Vanilla fragrans (Salisbury) Ames] — Partie 1: Spécifications)
Norma vydána dne 16.12.1999
Vybrané provedení:
Vanilla [Vanilla fragrans (Salisbury) Ames] — Part 2: Test methods
(Vanille [Vanilla fragrans (Salisbury) Ames] — Partie 2: Méthodes d´essai)
Norma vydána dne 16.12.1999
Vybrané provedení:
Turmeric — Determination of colouring power — Spectrophotometric method
(Curcuma — Détermination du pouvoir colorant — Méthode spectrophotométrique)
Norma vydána dne 1.11.1982
Vybrané provedení:
Dehydrated garlic — Determination of volatile organic sulphur compounds
(Ail déshydraté — Détermination des composés sulfurés organiques volatils)
Norma vydána dne 1.10.1982
Vybrané provedení:Poslední aktualizace: 10.07.2025 (Počet položek: 2 207 970)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.