Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
ISO (International Organization for Standardization - Mezinárodní organizace pro standardizaci) je největším světovým tvůrcem dobrovolných mezinárodních norem. Mezinárodní normy uvádějí současné specifikace produktů, služeb a osvědčených metod, čímž napomáhají zefektivnění průmyslu. Díky tomu, že jsou vytvářeny na základě mezinárodní shody, napomáhají při překonávání překážek v mezinárodním obchodu.
Cheese and processed cheese — Determination of the total solids content (Reference method)
(Fromages et fromages fondus — Détermination de la teneur totale en matiere seche (Méthode de référence))
Norma vydána dne 13.5.2004
Vybrané provedení:
Cheese and processed cheese — Determination of the total solids content (Reference method) — Technical Corrigendum 1
(Fromages et fromages fondus — Détermination de la teneur totale en matiere seche (Méthode de référence) — Rectificatif technique 1)
Oprava vydána dne 12.6.2013
Vybrané provedení:
Milk fat products — Determination of water content — Karl Fischer method
(Produits a base de matiere grasse laitiere — Détermination de la teneur en eau — Méthode de Karl Fischer)
Norma vydána dne 4.11.2009
Vybrané provedení:
Dried milk and dried milk products — Determination of moisture content (reference method)
(Lait sec et produits a base de lait sec — Détermination du taux d’humidité (méthode de référence))
Norma vydána dne 17.7.2023
Vybrané provedení:
Milk and milk products — Sampling — Inspection by attributes
(Lait et produits laitiers — Échantillonnage — Contrôle par attributs)
Norma vydána dne 25.11.2004
Vybrané provedení:
Standard atmospheres for conditioning and/or testing — Specifications
(Atmospheres normales de conditionnement et/ou d´essai — Spécifications)
Norma vydána dne 1.8.1976
Vybrané provedení:
Ships and marine technology — Sea-going vessels — Dual traction/stowage winches for oceanographic research
(Titre manque)
Norma vydána dne 18.5.2023
Vybrané provedení:
Caseins — Determination of " fixed ash " (Reference method)
(Caséines — Détermination des «cendres fixes» (Méthode de référence))
Norma vydána dne 8.1.2008
Vybrané provedení:
Rennet caseins and caseinates — Determination of ash (Reference method)
(Caséines présure et caséinates — Détermination des cendres (Méthode de référence))
Norma vydána dne 8.1.2008
Vybrané provedení:
Caseins and caseinates — Determination of pH (Reference method)
(Caséines et caséinates — Détermination du pH (Méthode de référence))
Norma vydána dne 21.5.2010
Vybrané provedení:Poslední aktualizace: 11.07.2025 (Počet položek: 2 208 012)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.