ISO - Mezinárodní organizace pro standardizaci - strana 2065

Normy ISO - Mezinárodní organizace pro standardizaci - strana 2065

ISO (International Organization for Standardization - Mezinárodní organizace pro standardizaci) je největším světovým tvůrcem dobrovolných mezinárodních norem. Mezinárodní normy uvádějí současné specifikace produktů, služeb a osvědčených metod, čímž napomáhají zefektivnění průmyslu. Díky tomu, že jsou vytvářeny na základě mezinárodní shody, napomáhají při překonávání překážek v mezinárodním obchodu.

Zobrazení ceny: bez DPH
Zobrazovaná měna:
Řadit dle:

Upřesnit výběr pro "Normy ISO - strana 2065" dle:    


ISO 5534:2004-ed.2.0

Cheese and processed cheese — Determination of the total solids content (Reference method)
(Fromages et fromages fondus — Détermination de la teneur totale en matiere seche (Méthode de référence))

Norma vydána dne 13.5.2004

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
2 066.90


SKLADEM
ISO 5534:2004-ed.2.0/Cor1:2013 Oprava

Cheese and processed cheese — Determination of the total solids content (Reference method) — Technical Corrigendum 1
(Fromages et fromages fondus — Détermination de la teneur totale en matiere seche (Méthode de référence) — Rectificatif technique 1)

Oprava vydána dne 12.6.2013

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
21.70


SKLADEM
ISO 5536:2009-ed.2.0

Milk fat products — Determination of water content — Karl Fischer method
(Produits a base de matiere grasse laitiere — Détermination de la teneur en eau — Méthode de Karl Fischer)

Norma vydána dne 4.11.2009

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
2 066.90


SKLADEM
ISO 5537:2023-ed.2.0

Dried milk and dried milk products — Determination of moisture content (reference method)
(Lait sec et produits a base de lait sec — Détermination du taux d’humidité (méthode de référence))

Norma vydána dne 17.7.2023

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
2 066.90


SKLADEM
ISO 5538:2004-ed.2.0

Milk and milk products — Sampling — Inspection by attributes
(Lait et produits laitiers — Échantillonnage — Contrôle par attributs)

Norma vydána dne 25.11.2004

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
4 197.40


SKLADEM
ISO 554:1976

Standard atmospheres for conditioning and/or testing — Specifications
(Atmospheres normales de conditionnement et/ou d´essai — Spécifications)

Norma vydána dne 1.8.1976

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 367.30


SKLADEM
ISO 5540:2023

Ships and marine technology — Sea-going vessels — Dual traction/stowage winches for oceanographic research
(Titre manque)

Norma vydána dne 18.5.2023

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
2 066.90


SKLADEM
ISO 5544:2008-ed.2.0

Caseins — Determination of " fixed ash " (Reference method)
(Caséines — Détermination des «cendres fixes» (Méthode de référence))

Norma vydána dne 8.1.2008

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 367.30


SKLADEM
ISO 5545:2008-ed.2.0

Rennet caseins and caseinates — Determination of ash (Reference method)
(Caséines présure et caséinates — Détermination des cendres (Méthode de référence))

Norma vydána dne 8.1.2008

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 367.30


SKLADEM
ISO 5546:2010-ed.2.0

Caseins and caseinates — Determination of pH (Reference method)
(Caséines et caséinates — Détermination du pH (Méthode de référence))

Norma vydána dne 21.5.2010

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 367.30


SKLADEM

Zobrazen záznam od 20640 až 20650 z celkem 25667 záznamů.


Potřebujete pomoci?


Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.